E, ovako treba... > Plovila

Hunter 535 - Zile

<< < (21/24) > >>

petar_kozic:
Stvarno Žile, sve lepo sem te korone, nadam se da će i ona brzo proći i neka se samo nastavi sve tako lepo. Kao što LSI reče, najlepša vest je novi član posade :). Neka je živo, zdravo i veselo i vi sa njim pa da uživate zajedno.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

MiletaStamat:
Lepo. Koliko god da ste proveli na vodi, verujem da ste uživali. Nek je srećno rodjenje deteta. Stiglo u pravi čas, taman od proleća iz neku lepu tendu može i dete na čamac. Srećno!

Zile-nbg:
Hvala na lepim zeljama drugari, bice to sve ok. Tenda je tu, samo isprobavam 2-3 opcije da je prebacim da bude da fiksna, videcu jos.
Gospodjica ce na leto biti taman za neke male voznje i uzivanje na reci, pa smo shodno tome poceli da se opremamo  lol

Posto smo pojas dobili iz AmerikU, cak imamo i da je odobren od njihove Obalske straze  roll4

Iskoristili smo ove dane, i malo smo lickali motor u garazi, polako se pripremamo za prolece.
Gledamo neke malo vece ili drugacije camce, tj ja gledam, a zena mene gleda mrko  ha
Verovatno cemo i sledecu godinu provesti na nasem dragom camcicu, a onda cemo videti. Kabinas bi bio praktican, ali moje zelje i standardi, i cene tih plovila su u raskoraku od nekih 10.000e  ha neka realnija opcija je malko drugaciji otvoreni camac, a ja tu malo naginjem Hunteru 575.
Za sada samo ideje i zelje, videcemo sta ce biti.
Bitni je da se plovi i boravi na vodi  4587 25648

zankiki:
Hunter 575 mi je definitivno najbolji domaći čamac u toj nekoj "malo veći" klasi... Doduše nije ni da je žestoka konkurencija izmedju dunasa, tajmena i njihovih milion kopija... Ali svakako bolji od Mahseera...

LSI:
Zile-nbg,

Хантер 575 (Hunter 575) је веома добар чамац.

Њему веома сличан је и Супермарин 575 (AQ 575) који производи фирма Панонбоат (Panon Boat) из Новог Сада.
Ја имам овај чамац и веома сам задовољан њиме. Мој чамац је први модел од пре неколико година. Сада раде нешто иновирану, побољшану, верзију с неколико побољшања.

Немојте журити са избором. Погледајте све, испробајте на води па онда купујте.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju