Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav od Zileta

<< < (14/26) > >>

Zile-nbg:
Ma tako je deklarisao proizvodjac, pricam za Nelt, ali mi je napomenuto da kada rade za EU deklaracija ide na 4 osobe.
Nebitno u svakom slucaju. Po dimenzijama meni sve to deluje da je ok do 4 osobe.

Znam da treba videti camac u vodi, izmaltretirao sam Zokija da svratim i pogledam njegovu Vidru, cisto da znam sta da ocekujem.
A prosto mi je neverovatno, kada pricamo o novim camcima, da ne mozes da odes i da kupis motor. Kapiram majstori koji prave camce su zauzeti, svaka cast na tome, neki su zauzeti 2 meseca, neki 4, a neki do kraja godine, ali mi je neverovatno da uvoznici nemaju na stanju ni Hondu 20-30ks, ni Tohatsu 20-30ks, ni Mercury...

Mozda je sve to normalno za nauticki svet, sta znam, meni je nenormalno  jh

Srdjan22:
Uglavnom je tako sa uvoznicima. Niko nema lager. Imaju po jedan izlozbeni eksponat od nekoliko najtrazenijih modela, da se mogu videti i naruciti. Mislim da svi uvoznici jednom nedeljno imaju isporuke, uglavnom iz Slovenije, tako da se ne ceka dugo na poruceni motor. Ukoliko sada nema nekih kasnjenja i zastoja u isporuci zbog pandemije.

Sent from my POT-LX1 using Tapatalk

Zile-nbg:
Pa po ovome sto sam ja zvao da pitam, ceka se oko 30-40 dana, a i to ne mogu da garantuju.
U svakom slucaju, dok gledam oglase, odlucio sam da pogledam Zokijevog Huntera, pa ko zna, mozda mi i legne.
U svakom slucaju, necu nista da silim, u krajnjem slucaju nabavicu camac za sledecu sezonu.

Srdjan22:
Ako ti sene zuri, polako studiraj sve dok se ne odlucis.
Sto se tice Huntera 535 mislim da i nije neka prilika. Nekako mi je nedovrseno i nedoreceno  plovilo. Za razliku od Huntera 575 koji jedan ozbiljan camac. Ali on je po ceni van onog budzeta koji si na pocetku naveo. A pored toga trazi motor od barem 40 a najbolje bi bilo 50 pa cak i 60ks.
E u tom camcu moze lepo da se vozi sestoro i to sve jos i da glisira.

Sent from my POT-LX1 using Tapatalk

dusankobgd:
Pozdrav kolega,
Najbolje bi ti bilo ako imas nekoga ko ima camac u marini da te povede i da krocis u isti da vidis koliko je komotno, da vidis kako ide sa tim motorom koji ima itd. Da steknes predstavu koliki bi camac jurio.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju