Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav od Zileta
Zile-nbg:
Da li je neko gledao uzivo, jedan pored drugog, ili bar da se vozio na oba, Hunter 535 i Nelt 506?
Laicki na papiru, 506 je duzi 25cm i siri 10cm, a opet stekao sam utisak da je primetno veci camac, ali 506 nisam video na vodi jos uvek. Svakakve ideje mi padaju na pamet trenutno sajkaca
Drivee:
Nazovi Zmigu i on ce ti omoguciti probu Huntera 535. Samo isporuke su mu prilicno kasne, pun je posla. Tek za sl godinu mozes dobiti camac.
Srdjan22:
--- Citat: Drivee 15, 04, 2021, 07:16:57 pre podne ---Nazovi Zmigu i on ce ti omoguciti probu Huntera 535. Samo isporuke su mu prilicno kasne, pun je posla. Tek za sl godinu mozes dobiti camac.
--- Kraj citata ---
A za Nelt, kao sto si i sam napisao negde ranije, odes u Titel i probas. Pa kad oba provozas, dobro razmislis.....
Zile-nbg:
Ma nisam to pitao stri to ce svakako biti uradjeno.
Ono sto je mene zanimalo, npr za Huntera kazu da je kao mali camac, a BF je kao ok, stabilniji ovo ono. Sad, sa moje tacke gledista Hunter 535 je 5.35x1.40 preko svega, BF 5.65x1.40, Nelt je 5.6x1.52, Aqva lux 5.4x1.40.
Ja sam megaloman, volim velika kola, motor, traktor, kombajn, jbg odrastao sam sa velikim masinama. I onda mi je malo cudno da ovi navedeni camci nisu ista kategorija. Ne zalazim u ravno i blago V korito, vec samo gledam po dimenzijama.
I sad, u svim ovim dimenzijama Hunter je za 4 osobe, ovi ostali za 6, a nelt od 4 do 8. Nije mi to bas najjasnije upavusi
alexdja:
8 osoba?
Hm...
Obiđi neke marine malo, gledaj čamce u vodi, pitaj vlasnika da uđeš...
Nemoj gledati čamce na prikolici, izgledaju veće...
Ni jedan nije za 8 osoba...
Može da se preveze po mirnoj vodi 8 osoba u svakom, ali to nisu korita za to...
Ako ti treba za više osoba stalno (4-5+), gledaj veće čamce i motore...
Moj savet iz ličnog iskustva...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju