Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav od Zileta

<< < (9/26) > >>

zoki_ns:
To sto ti je promaklo i nije bas neka cena :)
Ja sam pre 2 godine, doduse bila je sajamska ponuda i camca i motora, sve zajedno hunter 535 + Honda 20 ks, rucni start, platio 5000 eura, camac 2000, a motor 3000. Od opreme sam imao rukohvate i tendu. Ta prikolica i dodatna oprema ne mogu sveukupno da kostaju vise od 1500 eur, tako da nisam siguran koliko je 5300 bila dobra polazna cena. Zavisi od godista motora...
Sto se tice suzukija i ta cena je malo jaca. Nova honda sa elektrostartom (rezervoar je naravno ukljucen u cenu) je izmedju 3200 i 3500 evra, u zavisnosti da li je kratka i duga noga. Ako mene pitas isplati se dati 1000 evra vise i uzeti nov motor. Generalno uvek bih dodao par stotina evra vise i uzeo nov motor, nego neki star 5 godina za par stotina evra manje. Jedina mana kod novog je sto moras da radis redovni servis sakih 6 meseci dok je motor u garanciji a to kad se na kraju skupi za 5 godina nije mala stavka, al boze moj negde moraju da se ostave pare  jh.

Moj savet ti je da ako hoces taj metalni camac i porucis isti. Kupis motor za taj camac koji porucis. U medjuvremenu kupis nesto polovno, ako ne mozes da cekas avgust, pa kad ti stigne ovaj camac prodas ovaj polovni. Na taj nacin gubis jako malo na camcu i 100 evra koje si dao na registraciju polovnog camca, al spram ukupne investicije to nije velika svota.

Zile-nbg:
Nismo se razumeli. Ovde se bas radi o onome sta je pametno, a sta bih zeleo. Pametno je da uzmem metalni camac i slabiji motor, ali bih ja zeleo 506 i motor od 30ks  lol
Za ovaj hunter nisam mislio da je nesto povoljno samo da je u oglasima najpribliznije onome sto sam hteo.
Inace, ako sam dobro zapamtio, kod Vlade u Futogu nova Honda 20ks sa komandama je 3500.

zoki_ns:
Moguce. Ja sam uglavnom gledao bez komandi pa je malo jeftinije...
U svakom slucaju sta god da izaberes lepo ce te sluziti. Mozda mi je promaklo, koliko ljudi  ce se voziti camcem, u najvecem broju slucajeva ?

Zile-nbg:
Pa iskreno, od dvoje do cetvoro. Ponekad 6 osoba. Ali da kazemo da ce najcesce biti cetvoro.
Sad, mozda tu moze da se uklopi i 20ks sasvim solidno, nesam pametan.

zoki_ns:
Za 6 osoba camac tipa Hunter je mali. 4 moze, ali nema neke komocije i isto ne bih preporucio. Čak i za big foot 6 osoba je puno... i da 20 ks ako se voze 4 osobe, koji god da je camac moze da se desi po nekad da zafali snage, ali generalno ako ti je 30-35 km/h pri punom gasu prihvatljivo onda je ok

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju