E, ovako treba... > Plovila
Nelt 506 special
Srdjan22:
Zasti to mislis? Ja nikada na camac ne bih kacio motor jaci od deklarisane snage od strane proizvodjaca....
Sent from my POT-LX1 using Tapatalk
zoki_ns:
Ja sam video u Novom Sadu da je neko na Hunter 575 stavio hondu preko 100 ks (muslim da je 135 ks, ali nisam siguran). Kad plovi prednji deo se bas podigne. Meni ti deluje jako nebezbedno kad gledam sa strane.
I ja smatram da ne treba stavljati motor vece snage od deklarisanog...
Srdjan22:
--- Citat: zoki_ns 20, 03, 2021, 19:47:47 posle podne ---Ja sam video u Novom Sadu da je neko na Hunter 575 stavio hondu preko 100 ks (muslim da je 135 ks, ali nisam siguran). Kad plovi prednji deo se bas podigne. Meni ti deluje jako nebezbedno kad gledam sa strane.
I ja smatram da ne treba stavljati motor vece snage od deklarisanog...
--- Kraj citata ---
Bas tako. Ne radi se samo o tome da li je zrcalo dovoljno jako da izdrzi opterecenje tako snaznog motora, vec koliko je takvo korito stabilno i bezbedno sa tolikim motorom. Nije sve u pukoj brzini. Sigurno da proizvodjac ima debeo razlog i argumente kada odredjuje maksumalnu snagu pogona za odredjeno korito.
ajveks:
--- Citat: Srdjan22 20, 03, 2021, 19:37:54 posle podne ---Zasti to mislis? Ja nikada na camac ne bih kacio motor jaci od deklarisane snage od strane proizvodjaca....
--- Kraj citata ---
Otkud to da nelt nije deklarisan za vise od 20ks ,drugo mesate kw i ks.Za nelt je najbolje 25-30ks.Tajmen je deklarisan do 25ks a kamoli nelt
Sent from my RMX2002 using Tapatalk
Srdjan22:
--- Citat: ajveks 20, 03, 2021, 21:46:31 posle podne ---
--- Citat: Srdjan22 20, 03, 2021, 19:37:54 posle podne ---Zasti to mislis? Ja nikada na camac ne bih kacio motor jaci od deklarisane snage od strane proizvodjaca....
--- Kraj citata ---
Otkud to da nelt nije deklarisan za vise od 20ks ,drugo mesate kw i ks.Za nelt je najbolje 25-30ks.Tajmen je deklarisan do 25ks a kamoli nelt
Sent from my RMX2002 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Izvinjavam se moja greska.... Radi se o 20KW, sto je oko 30ks, sto je opet jaaako daleko od 50ks koje spominjete za Big foot...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju