E, ovako treba... > Plovila

Nelt 506 special

<< < (5/8) > >>

ajveks:

--- Citat: Srdjan22  20, 03, 2021, 22:04:36 posle podne ---
--- Citat: ajveks  20, 03, 2021, 21:46:31 posle podne ---
--- Citat: Srdjan22  20, 03, 2021, 19:37:54 posle podne ---Zasti to mislis? Ja nikada na camac ne bih kacio motor jaci od deklarisane snage od strane proizvodjaca....

Sent from my POT-LX1 using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Otkud to da nelt nije deklarisan za vise od 20ks ,drugo mesate kw i ks.Za nelt je najbolje 25-30ks.Tajmen je deklarisan do 25ks a kamoli nelt

Sent from my RMX2002 using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Izvinjavam se moja greska.... Radi se o 20KW, sto je oko 30ks, sto je opet jaaako daleko od 50ks koje spominjete za Big foot...

--- Kraj citata ---
Rekao sam vam za nelt 30ks ali lepo vam prozvodjac naveo cak i jace.A big foot je deklarisan na 30kw tj. do 40-50ks.Neznam sta tu nije jasno, i odlicno ide sa tim motorima i nema nikakve nestabilnosti i ostalih gluposti.

Srdjan22:
Ok, nemoj da se zestis.....ode ovo u nezeljenom smeru.... Kao sto rekoh interesuje me Nelt a ne Big foot. Pa ako neko ima nesto da doda u vezi tog camca bilo bi lepo. Ako ne, hvala i na ovome do sada.

ajveks:

--- Citat: Srdjan22  20, 03, 2021, 22:23:25 posle podne ---Ok, nemoj da se zestis.....ode ovo u nezeljenom smeru.... Kao sto rekoh interesuje me Nelt a ne Big foot. Pa ako neko ima nesto da doda u vezi tog camca bilo bi lepo. Ako ne, hvala i na ovome do sada.

--- Kraj citata ---
Ja sam imao 405, vozio sam i 506 samo nije bio s nego c,specijal je bolji zbog palube.Nelt je odlican camac i to sam vam napisao ne znam koji motor planirate,a sa camcem ne mozete da pogresite.Kvalitet jedan od najboljih u izradi

Srdjan22:
Zaista hvala na vremenu i razgovoru. Ja bih to vozio sa 20ks, ne vise. Svakako mi jaci motor ne treba za moje potrebe. Camac mi se svidja, raspored boksova, ima dosta mesta, deluje mi vrlo kvalitetna izrada, jednom recju ozbiljno plovilo.
Po tvojim komentarima rekao bih da necu pogresiti ako ga uzmem.

ajveks:

--- Citat: Srdjan22  20, 03, 2021, 23:57:42 posle podne ---Zaista hvala na vremenu i razgovoru. Ja bih to vozio sa 20ks, ne vise. Svakako mi jaci motor ne treba za moje potrebe. Camac mi se svidja, raspored boksova, ima dosta mesta, deluje mi vrlo kvalitetna izrada, jednom recju ozbiljno plovilo.
Po tvojim komentarima rekao bih da necu pogresiti ako ga uzmem.

--- Kraj citata ---
Sa tim motorom bi bio odlicno uparen,srecna kupovina i uzivanje na vodi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju