E, ovako treba... > Plovila
Alu camac preporuka
DuleN:
STG i calypso2,
Drago mi je da se slazemo.
Imamo jedan ovakav amac kod nas u Marini. Mislim da je placen vise od 20k. Vlasnik zadovoljan do bola, jer svi koji prodju pored camca zagledaju, pipaju, slikaju...
Ja tvrdim odgovorno da ovaj camac nije u opste nista posebno, vec plovilo sa strasno mnogo nedostataka, od kojih nabrajam samo par:
- Cemu sluzi ova tenda na stubovima koji su ko za ogradu farme za bikove?
- Koliko procenata povrsine camca je zauzela centralna konzola, bez ikakvog smisla postavljena na sred sredine camca?
- Da li se neko tezi od 50 kila moze popeti uz ove merdevine za izlazak iz vode sa dva stepenika?
....
Ma bez smisla da objasnjavam, ali kome se svidja, nek mu je srecna kupovina...
Kabe:
Mislim da to niko ne dovodi u pitanje...
Ni ja ne bih naravno kupio takav čamac jer ne vidim (za sebe) svhu, niti upotrebljivost, prvenstveno koncepta, a onda i detalja.
Međutim, svakako bih manji alu (u rangu Aqualuxa) prilagodio svojim potrebama. One bi prvenstveno bile širi patos za koju desetinu cm, bez farbanja, sa malo "pitomijom" unutrašnjosti bez ikakvih preterivanja i u službi funkcionalnosti. Ostalo bi bilo sve što sada imam na čamcu. Bitve, tenda, pramčane ograde što mu dođe na isto.
Evo još jednog primera čamca tih dimenzija sa konzolom.
vepar:
Ovo osporavanje Djeninih camaca me jako podseca na jednu basnu sa lisicom i grozdjem... lol To su trenutno najbolji alu camci na nasem trzistu a bogami i medju boljim u Hrvatskoj. Dobar deo proizvodnje i izvozi za Hrvatsku!
STG:
--- Citat: vepar 13, 01, 2021, 20:46:05 posle podne ---Ovo osporavanje Djeninih camaca me jako podseca na jednu basnu sa lisicom i grozdjem... lol To su trenutno najbolji alu camci na nasem trzistu a bogami i medju boljim u Hrvatskoj. Dobar deo proizvodnje i izvozi za Hrvatsku!
--- Kraj citata ---
Huh, mislim da smo se pogresno razumeli.
Sto se mene tice, stvar je ukusa i licnog izbora, dakle sve je na kupcu. Nisam ni pomislio da su camci koje Branko pravi losi, posto i sam godinama unazad imam njegov proizvod, kojim sam i vise nego zadovoljan, zaista.
Ono sto meni smeta je nedostatak maste kupaca, tj cinjenica da su svi skoro pa preslikani. Ljudi zele sve da postave na camac od 6m, a najcesce nemaju nikakvu potrebu za svim tim stvarima...
Dakle, nista upereno protiv pomenutog proizvodjaca.
zoki_ns:
Ja na mom čamcu nemam nista sem tende koja se u mom slucaju pokazala kao korisna. Nemam ni konzolu ni poprečne daske, ni sundjere... Voleo bih da imam konzolu zbog dužih
relacija, ali mislim da bi to pojelo dosta prostora i da ne bi bilo dobro u camcu od 5.35 m dužine. Merdevine sam kupio montažne, dve stolice na rasklapanje i to je to...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju