E, ovako treba... > Plovila

Alu camac preporuka

<< < (5/13) > >>

Kabe:

--- Citat: zoki_ns  12, 01, 2021, 21:32:44 posle podne ---Ja bih za Dunav opet kupio  plastičan zbog komocije, ipak je lepši i prijatniji za uživanje  na vodi, ali ono sto sam video na Zaovinama, kao sto si i sam rekao nije za plastican čamac...
Kada budem  sledeći  put  išao na Taru javiću  se da me uputis na prave ljude :)

--- Kraj citata ---

Ne bih se samo složio sa konstatacijom da je plastičan komotniji i prijatniji za uživanje :)

Ukoliko imaš budžet, aluminijumski može da bude po meni i prijatniji i prilagođeniji od plastičnog.

Evo jedan primer:

sawmill restaurant hampstead nc

Isto tako može da se skocka i neki u našoj dimenziji.

Osnovne tačke koje "ljuljaju" priču kod izbora novi plastični ili novi alu su u roku isporuke i u budžetu (više novca treba za alu).

Svakako ako budem uzimao ponovo novo plovilo slične namene, gledaću da to bude alu, jer su gore dva navedena presudila da pazarim nov plastični.

Takođe, nisam gadljiv ni na dobro očuvan i skockan polovni alu, ali ih nema ni za lek.

zoki_ns:
U pravu si. Ovo izgleda vrhunski sa svim detaljima, al kao sto reče  koliko para toliko muzike :) Verujem da je osetno skuplji od plastičnog u sličnim dimenzijama.

DuleN:
Ovo je Djenin camac koji kosta sa ovom opremom do bola...
Ne vidim mnogo prakticnih stvari na ovom camcu, mada na oko izgleda lepo izgleda lepo.

STG:
Camac sa fotke je apsolutno nista korisno ili specijalno, mimo skupe sminke.
Malo je i dosadno gledati isti raspored i resenja od pre x godina, ali OK, problem je i u kupcima, tj nasim zeljama. Radionice imaju onoliko posla i zaista nemaju razloga da izmisljaju toplu vodu...

calypso2:
Ma skupo ne znaci uvek da je dobro! Trend je postao da je cena porez na...Hmmm...
Stvarno lep čamac na oko ali čemu davati velike pare za tako nešto?
Šta mu je uopšte namena?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju