E, ovako treba... > Restauracije

SeSAn- tamo i, nema, nazad by entuzijasta

<< < (14/34) > >>

marko07:
Stigoh danas da malo ocistim plafon i predjem prvu ruku 3u1.
Sutra montiram creva koja sam poručio u hidraulik2 i nadam se druga ruka farbe.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

George:
Kao novo...  thumbup

marko07:
Radovi polako odmicu...
Juče sam konačno skinuo motor za sidro i odneo danas na servis pošto od sam uzeo čamac ne radi podizanje već samo spuštanje a sve je ok sa strujom.
Strugar napravio deo za mazalicu ali mm veći prečnik pa sam danas išao da stanji i konačno montirano.
Zamenio dolazna creva za gorivo i od ulja na oba motora tako da mislim da su sad sva creva na motorima nova.
I konačno stigao danas da prefarbam plafon drugu ruku, sutra poručujem brezu sper i kad to bude gotovo postavljam plafon.
Evo i par slika

Sent from my IN2020 using Tapatalk

broker975fx:
Za sper ako ti se svidja egzoticnije drvo i  ako ti je blizu pogledaj u Uradi sam. Imaju od 3.8mm, 5mm i tipa 12mm.
Lep sper, lepa sara godova. Ne znam koje drvo ali pomalo vuce na crvenkasto i modro. Tabla ovog od 4mm je valjda  2700rsd, plus ti iseku mere koje ti trebaju.

marko07:
Uzimao sam više puta kod njih za neke druge namene i iskreno nije mi tako lep kao breza koju sam danas gledao u drvopromet.
E sad to je bas stvar ukusa, ja želim što svetlije drvo meni se ovo crveno kako je sada nimalo ne svidja pa vodjen tome gledam što manje crveno drvo/sper
Evo slike tog sto mi, nam, se svideo danas.

Sent from my IN2020 using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju