Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Calypso-plovidba
Losmi:
Obratite paznju koliko ljudi izlazi sa marina, sa kesama za djubre.
Meni i zeni je bas to zapalo za oko, mi uvek vucemo kese a ostali nesto slabo.
STG:
--- Citat: marko07 16, 07, 2021, 15:04:07 posle podne ---Bas smo Simpe i ja pričali ore par dana na tu temu-da se organizuje postavljanje kontejnera za staro ulje i gorivo...
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Mhm, njegova ideja, ali za sada samo ideja...
--- Citat: Losmi 16, 07, 2021, 16:38:32 posle podne ---Obratite paznju koliko ljudi izlazi sa marina, sa kesama za djubre.
Meni i zeni je bas to zapalo za oko, mi uvek vucemo kese a ostali nesto slabo.
--- Kraj citata ---
Valja narodu skrenuti paznju, to je potpuno OK.
George:
Naravno da ima našeg smeća u nizvodnom delu Dunava, ali ipak, sve nešto mislim da smo naspram onih u Ukrajini i Rumuniji svetlosnu godinu ispred (u pozitivnom smislu) po pitanju bacanja smeća, jer nešto ne mogu da poverujem da kod nas postoji ništa čak ni nalik onim deponijama koje su prikazane u video koji je kolega STG podelio u malo ranijem postu. Verujem, ustvari čvrsto sam uveren da i pored pojedinačnih slučajeva bacanja smeća u reke ili na obale, od nas prema delti Dunava ne putuju ostrva našeg smeća. Ono što se kod njih dešava je davno prevazišlo granice individualne odgovornosti, već su ta gradska smetlišta stacionirana na obalama reka kolektivna odgovornost u okviru određene države. Što je u celoj priči najironičnije, neke od tih zemalja zagađivača su čak članovi EU.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
LSI:
Ђорђе, заборавили сте слике са Заовинског језера и са Перућца. Тешко је рећи које су ружније.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
George:
--- Citat: LSI 17, 07, 2021, 10:09:35 pre podne ---Ђорђе, заборавили сте слике са Заовинског језера и са Перућца. Тешко је рећи које су ружније.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Te slike nisam video, a možda je I bolje što nisam... kuku
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju