Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Prvi brod
MiletaStamat:
Vuče dobro došao na forum. Lično mislim sa tim budžetom koji si naveo, da ne žuriš, da gledaš oglase preko. Dora ti je primer, - ko čeka taj dočeka. On je kupio kršten čamac uz malo glancanja ima da bude samo taki brod. Bez obzira na trenutne okolnosti uz dobru organizaciju i ljude može se uvesti sve što poželiš. Ima na forumu ljudi koji su to već radili. Dora je najsvežiji. Vidim da razmišljaš o nešto većem kabinašu. Kod nas na oglasima se povremeno pojavi nešto dobro, i ako je baš dobro odmah se po preporuci i proda, ostalo po oglasima ili je preskupo ili ništa ne valja. Srećno u izboru i da brzo zaploviš.
Alexa:
Pratim, naravno, i dalje sta se desava u drustvu ljubitelja reke i nautike pa, rekoh da se oglasim sa preporukom. Ako neko razmislja o uvozu plovila, savetujem da razmotri sta se nudi na trzistima skandinavskih zemalja, posebno Norveske. Verovatno cemo se svi sloziti da je akcija prilicno velika i zahtevna ali, ako vec odlucite da kupite nesto tamo, svakako morate racunati sa putovanjem, carinskim procedurama, obezbedjenjem prevoznika i t.d. To da li ce biti 500 km dalje ili blize ne igra neku veliku ulogu. Zasto Norveska ? Zato sto ima cene koje su prihvatljive za vecinu nas. Treba gledati region Osla, eventualno do nekih 200-300 km severno jer je gore predaleko s`obzirom da je rec o zemlji koja je duzinu (visinu) nekih 1000i kusur km od juga do severa. Sta hocu da kazem ? Ako ste npr. videli nesto u Geteborgu, jos 500 km vam je do Osla. Razlika u ceni postoji i isplati se razmotriti i tu opciju.
Nadam se da vas nisam smorio, zelim vam srecnu i uspesnu kupovinu. Samo napred, nista nije neostvarivo.
Na ovom sajtu mozete pogledate ponudu.
www.finn.no
vukns:
Hvala na savetima,pogledaću strano tržište iako me je strah sa mojim znanjem da se upuštam u tako nešto. Radije bih uzeo nešto ili od nekog poznatog ili nešto što se može ovde pogledati. U svakom slučaju drago mi je da imam pomoć odavde.
Drivee:
Verovatno si se odlucio ali... ja bih ti predlozio neki camac od 5.5m ili 6. Uzmes sator i sve sto ti je potrebno. Spavas na obali a preko dana voznja. Pa ako ti se svidi, ides dalje.
MiletaStamat:
Vuče možda bi mogao da pogledaš ovaj čamac. Ne izgleda loše, uz malo glancanja bio bi super. Usidren je na Starom Šlepu u Zemunu. Majstora Kesića znaju mnogi na forumu. Pravio je on dobre brodove. Stoji jedno vreme na oglasima. Možda bi se mogao uzeti i za koji Evro dole, pa za rešto para ga izvučeš ofarbaš kvalitetno i miran si nekoliko godina.
https://www.kupujemprodajem.com/plovni-objekti/brodovi/brod-gala/oglas/104434244
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju