Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Prvi brod

<< < (5/5)

vukns:
Hvala svima na predlozima i sugestijama,to mi baš mnogo znači.Ovo bi mi bilo prvo plovilo i zato imam strah u odabiru istog. Imam drugare koji svako vuče na svoju stranu izbora plovila. Mučim se baš zato što nemam iskustva,iako su slatke muke. Većina njih za prvi izbor priča ili o jeftinijem izboru ili tipa čamca(glisera) što meni nije prvi izbor. Želeo bih,kad odem,da mogu provesti npr. vikend na vodi. Kontaktiram osobe koje mi šaljete putem linka i otići ću pogledati te brodove.  Još jednom hvala i svaki predlog je dobrodošao.

neptun:
pozdrav.
ja bih se slozio da nije bas dobro zaleteti se sa brodom od 10 m. Po meni je to u svakom slucaju preveliko plovilo za reku.
Srece je tu isto vazna.. ja sam imao camac i ranije i svasta sam probao od plovila.. ali kad sam kupovao  sadasnji brod, stvari koje su mi smetale tad i zbog njih se dvoumio pri kupovini sad se ispostavilo da su one super... sve u svemu  zakljucio sam da sam imao srece sa izborom.
meni deluje da je brod do 8 m sa kabinom sasvim dovoljan. jos ako moze da se prevozi na prikolici, to mnogo olaksava celu stvar i sa nabavkom i sa odrzavanjem kasnije.. vazno je pre kupovine razmisliti koliko ce ljudi spavati na brodu, gde ce brod da bude vezan, sta cete sa njim na zimu, kao i ko ce ga odrzavati. uglavnom sami ili niste za to.
odrzavanje je bas veliki posao i koliko god da racunate na to, opet ce vas iznenaditi.
nadam se da sam pomogao.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju