E, ovako treba... > Restauracije
Grunfovanje Nuthy-ja
Drivee:
Zankiki
Mogu razlicite jacine ploce da se spajaju ali je bacanje energije-novca. Recimo spajamo 100W i 200W, realno ovo izadje samo 200W. Jacina ploce je onolika koliko ima najmanja u nizu. Mogu i akumulatori da se spajaju ali gubis struju.
Realno, moze bicikl i da se gura, ne mora da se vozi ali imali to smisla? Nisam ja to nista izmislio, tek kada sam ispratio sva pravila sam dobio dosta struje za sve sto mi treba. Promenuo sam 3 sistema. Ucim i citam o ovoj temi vec 8 godina cini mi se..
@Dora
Sto se tice kontrolora, EPEVER je dobar. Ima na you tube test. Pravi je MPPT i 30A je vise nego dosta. Ako ploca daje 8A, to znaci da ces u najboljem slucaju dobiti 6A a uglavnom ce biti oko 3-4A. Tako da 30A kontrolor je vise nego dosta.
broker975fx:
Ja jedino znam iz licnog iskustva i kupovine akumulatora u sistemu od 24v i koriscenju dva kontrolera na istoj ploci od 240w da sam svake godine menjao po jedan akumulator. Jedne godine menjam jedan a druge godine onaj koji nisam prosle, pri cemu je uvek bila ista velicina. Tada sam koristio nekog jeftinog kineza na kome je pisalo da je MPPT. Sve u svemu od pre vise od tri godine sam uzeo malog Vitrona i dva nova obicna olovna kamionska akumulatora od recimo 200 ah. Tada sam uzeo i Vitronov punjac koji nikad nisam ukljucio jer nisam imao potrebu, sve radi bez greske. Sta mi je ubikalo aku. ne znam, licno mislim da je kinez gruvao vise struje nego sto je trebalo.
Drivee:
Ja imam dva i oba mogu da setujem. U zavisnosti od baterije tako ga podesavam. Moji pune 13.8V a gase mi se potrosaci na 11.6. Tako sam namestio i to treba da sacuva baterije. A imao sam i kineza koji mi je pustio u sistem 18V. Da li je samo crkao ili je bio grom, ne znam... verovatno crkao. Od tada, samo kvalitet.
Ja koristim Vartu trenutno.
zankiki:
--- Citat: Drivee 01, 12, 2020, 07:58:40 pre podne ---Zankiki
Mogu razlicite jacine ploce da se spajaju ali je bacanje energije-novca. Recimo spajamo 100W i 200W, realno ovo izadje samo 200W. Jacina ploce je onolika koliko ima najmanja u nizu. Mogu i akumulatori da se spajaju ali gubis struju.
Realno, moze bicikl i da se gura, ne mora da se vozi ali imali to smisla? Nisam ja to nista izmislio, tek kada sam ispratio sva pravila sam dobio dosta struje za sve sto mi treba. Promenuo sam 3 sistema. Ucim i citam o ovoj temi vec 8 godina cini mi se..
--- Kraj citata ---
Hajdemo redom...
Imaš 2 akumulatora po 100Ah (2 x 100 = 200Ah), potrošiš 50Ah, sistem povuče iz svakog 25Ah, i ostaje ti 2 x 75 = 150Ah.
imaš 3 akumulatora (recimo 100, 60, 40 = 200Ah), potrošiš 50Ah, sistem povuče iz prvog 25Ah, iz drugog 15, a iz trećeg 10Ah. Ostaje te 75+45+30 = 150Ah. Jako bih voleo da mi objasniš gde gubim struju?
Slična priča je i za ploče, ako imaš ploču od 100 i 200W, i nešto što će povući 300W, one će tih 300W i isporučiti (u idealnim uslovima, što se sunca tiče, da sad ne širimo na tu stranu jer nije tema)... Po tvome bi ako imaš 2 ploče od 100W koje nisu pod istim uglom (što je čest slučaj pri montažama ploča na krov broda) i jedna dobija manje sunca, onda će ona da "pojede" što napravi ova druga?
Što se tiče zaštite akumulatora, ko pročita tekst o mppt i pwm kontrolerima koji sam postavio koji sam postavio par postova ranije, i principu rada jednih i drugih (da zanemarimo sada i bolje iskorišćenje sunca), moći će lako da shvati da je mppt kontrole mnogo bolji za sam akumulator...
Terca:
Dora, čitajući ovu temu sa pauzama, naiđem na bar jedno tonu stvari sa kojima se ne bih složio, ni u kom kontekstu.
Prvu takvu, ideju da produžavaš krmenu platformu na vodi, pa da je doteraš jednom kad budeš izvlačio brod na suvo, nemam snage da komentarišem.
Drugo pitanje je u vezi sa električno/ uopšte energetskom instalacijom na brodu od 9m. Trenutno koliko sam shvatio ima i ti si zamislio 3 tri komada: 12, 24 i 220. Mnogo je kume, i besmisleno je.
Na stranu poprečni presek kablova, meni se čini da je osnovni razlog za postojanje 24V instalacije drugi: a to je upotreba trumatica na 24 V i verovatno kamionske / autobuske tehnike koja je bila dostupna u vreme kada je instalacija pravljena.
Sada kada si se (opet iz sumnjivog razloga, zato što neki drugi kukaju za struju) odlučio da radiš značajnu rekonstrukciju (koju treba da uradiš ali u drugom kontekstu), imajući u vidu da je 2020. godina, takav koncept je pogrešan. Debljina kablova utiča na složenost izvedbe i na cenu zanemarljivo, a osim grejanja koje ćeš po sopstvenom iskazu da promeniš, i pumpe koja košta tepsiju ribe ti i nemaš ništa drugo važno na 24. Punjač i ostala džaburika su tu da omoguće da taj sistem bude živ i opsluži navedene potrošače, pošto pretpostavljam da je alternator na 12V.
Kao posledica te činjenice, ispada da glavni ptrošači imaju ograničenja: frižider će leti da radi (lepo stabilno i dugotrajno) samo ako nisi privezan ili usidren u hladovini, a grejanje zimi će da radi samo ako si na privezu na 220 ili ako je lep i sunčan dan... ali zato ako ti se isprazni banka na 12V a gleda ti se TV, uvek možeš da startuješ motor i rešiš problem...
Kada bih ja gradio ili rekonstruisao brod uradio bih drugačije.
Tek nakon tog "drugačije" dolaze ostale polu-pogrešne informacije, stavovi i saveti koje sam pročitao, kakvi akumulatori, isti, neisti, ploče i pločice, spojeni sudovi, direktno ili nedirektno na kolomator...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju