E, ovako treba... > Restauracije

Grunfovanje Nuthy-ja

<< < (23/37) > >>

zankiki:
Moja ubodna još radi (seče), ali posle par meseci hoby korišćenja prihvat za testericu labav, sama testera se okrenula oko svoje ose 10 stepeni pa moraš držati ubodnu nakoso da bi išla ravno, ni po vertikalnoj osi više ne stoji sjajno, onaj sistem koji je pomera napred nazad kada je deblje drvo više ne radi...

A nije ni puno jeftinija bila od zelenog boscha, tipa ova je bila oko 4000,00 a zeleni bosch se mogao naći ako se dobro sećam oko 7000,00... Nije to tolika razlika u novcima koja bi bila u kvaliteteu.

Uzeo sam i njihova klješta za krimpovanje stopica na kablovima i blankiranje žice... Oblankovala 4 žice na 5-oj otpao neki deo od njih...

Što se mene tiče više nikad ništa parkside...

marko07:
Ja nisam toliko koristio ubodnu,  imam njihovu aku ali u radionici imam dva cirkulara pa ubodnu svakako izbegavam...
Aku srafilica radi sasvim ok, skoro pravio što za radionicu i usrafio 30ak šrafova 5*100 bez ikakvih problema...
Ali svakako stoji da su daleko od nekog kvaliteta kako to mnogi misle kod nas...

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Dora:
Uradak za danas :) Sutra završavam izduv i sečem vrata :)

mesechar:
kad gledas slike radova na tudjim brodovima deluje ti da tu i nije bog zna sta uznapredovalo...to samo vlasnik broda zna sta su suze krv i znoj i sta je sve uradjeno...iz sopstvenog iskustva znam :)
A vidim otvorio se poso :) :)

Dora:
Ijao šta sam tek hteo da pootvaram od posla nego srećom par glasova zdravog razuma koje sam poslušao i revidirao potrebe hahaha
Nije mi vreme bilo naklonjeno  ali sad pritiskam :) Plan za danas je bio da se završi auspuh i proseče prolazali nije ostvaren :) Potrošio sam 4 kamena za rezanje, ništa ne znaju bez 5mm da naprave ali radimo :)

Ali stvarno kad gledaš ostalo je pola metra auspuha ali pogrešan rez i fali 10cm cevi hahaha Tako da sutra nastavak...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju