E, ovako treba... > Restauracije
Grunfovanje Nuthy-ja
Terca:
--- Citat: Dora 02, 03, 2021, 12:52:23 posle podne ---...
Hoću da bude kao kod Terce da se sija kao pasja muda :)
...
--- Kraj citata ---
Izazov je sledeći:
- ujutro odeš u Rumenačku kod makedonca i kupiš burek, zamotan u papir.
- odeš na klub i staviš ga ispod motora.
- isploviš do trećeg špora, to ti je satićak vremena.
- pristaneš, izvadiš burek, razmotaš i doručkuješ.
Ako to sve uradiš a da ne proveravaš jel papir masan od motora ili od bureka, onda znaš da je sve kako treba sajkaca
steps:
Kod mene ova pumpa radi sasvim zadovoljavajuce..jesenas je ispumpala 80 litara dizela iz rezervoara za gorivo...i oko 60 litara vode iz rezervoara za vodu... ovih dana me ceka zamena ulja.... izvlacio sam sa njom i antifriz....pozdrav
Dora:
@Terca
Zapisao, postupiću po testu kuku
@ Steps,
Očekujem da radi korektno za takve stvari, To je serija alata koja je ipak prošla neku kontrolu. Sat dva na godinu, doživotno je nova :) Womax to isto samo na bušilicu je 400 dinara ali je to bukvalno bačen novac.
marko07:
Da me ne razumete pogrešno,ja nisam imao sreće i moja je crkla ne kažem da inače ne valja i ne radi.sta više jako lepo je izvlačila dok je radila
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
mesechar:
i ja sam se razocarao parkside komadima . ne znam kakav je bateriski alat ali srafilica na 220 je jadna . nisam zadovoljan futerom na patent skidanje prilicno je klaktav i sve to mrsavo deluje . elektricno radilepo zvuk je dobar ...sta znam a ubodna je napravljena ko za vojnu upotrebu preglomazna ne mozes precizno raditi ne vidis od stope gde je linija imam i puno jadniji recimo straus koji mi se cini vise zgodnijim i laksim za rad ...mozda ce sluziti al eto ergonomija im nije bas nesto....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju