Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Ko radi izvlačenje u prevoz camca od 10m 7t u Beogradu?
broker975fx:
Jbg tolki brodovi sa kucnim wc soljama i sada mora da bude marin wc. Wc solja ko solja pitanje je kako je resen odvod i tu ima 1001 resenje. Tu preventivno delove menjas sa sto kvalitetnijim. Ovo za vadjenje 5 godina nije nikakva cifra ali opet zavisi kako je radjeno i sta je radjeno na zadnjem remontu. Pod uslovom da je radjeno kako treba i farbama kojim bi trebalo a pod uslovom da nije bilo nekog fizickog ostecenje ili neceg slicnog trebalo bi da si miran barem jos 5 godina. Sa druge strane ako hoces da budes 90% miran onda ga vadi pa iscekiraj sve pa vidi da li ima nesto da se radi, pozavrsavaj te sitnice, ugradi dodatne mg anode i slicno. Ne zaboravi da kad jednu stvar pocnes po pravilu otvaras barem jos dve. Jbg tako to ide:)
marko07:
To da od jednog krene bar dva mi je, nazalost , poznato iz iskustva :)
Ono sto me nervira je sto niko o camcu ne zna skoro nista, nazalost prethodni vlasnik je preminuo pre 2 god i od onda stoji- nemam pojma kako je uradjen odvod od wc solje i slicne stvari.
Ako neko ima kontakt od Gorana i Mravovica neka pise ovde ili na pp pa da vidim koliko bi me izaslo to zadovoljstvo.
DuleN:
Jesi li razmisljao o opciji da to ne radis u Beogradu?
Pitam, zato sto u Slankamenu imaju mogucnost izvlacenja takvih plovila i izvodjenja svih nuznih radova, a verujem da ce to biti daleko jeftinije.
Telefon za kontakt : Vule 063 7074620 i reci da si tel dobio od Duleta iz Pazove...
mesechar:
st ne vidis sa Zekom na Stenci za taj ventil on to menja dihtuje na vodi odma
marko07:
Dule- hvala za kontakt, zvacu da pitam. Apsolutno nisam vezan za Bg ni na koji nacin-ako mogu da doplovim do tog mesta i jos ustedim- sto da ne ::)
@mesechar hvala, nisam znao da moze da menja tok je vodi posto je bas u samo korito usrafljen- treba da se vidim sa njim ovih dana oko neke pumpe za gorivo pa cu taman videti i za to.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju