Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Ko radi izvlačenje u prevoz camca od 10m 7t u Beogradu?

(1/3) > >>

marko07:
Cao ljudi,

uzeh metalni camac od 10m, širok 2.6, težak 7t kome je korito farbano pre 5 god...
Hteo bih da izvučem čamac da se detaljno pregleda i svašta nešto uradi do početka sledeće sezone.

Znate li nekoga ko radi izvlačenje, prevoz  i prebacivanje na stalke za čamac tih dimenzija?

broker975fx:
To kad cujem odmah se najezim :)
Za vadjenje i transport uvek je preporuka Goran. Posebno zbog dimenzija i tezine. Sa druge strane sasvim sam siguran da ces na kraju da zavrsis kod dinastije Mravovic iz  Ostruznice. To na kraju i nije lose resenje jer je sve na jednom mestu, tu ga vadis, tu se radi. Problem sa njima je kadar jer na taj obim realno je da ima jos barem 10 zaposlenih. E sada to je rudarski posao pa nije lako ni naci majstore. Ako ti trebaju kontakti pisi ili kucaj na netu.

Misha D:
- Ako ti treba samo da ga izvuces i prebacis na tvoj plac ili dvoriste to je manji problem i pomenuti Goran je covek sa mnogo iskustva i preporuka.
-Ako ti nemas prostor za te radove tokom zime treba pozuriti jer ce tih nekoliko marina/radionica poceti da primaju rezervacije za zimski suvi vez i tada ima malo prostora za goste.
Ne znam da li Mraovici dozvoljavaju da drugi majstori gostuju tamo ili se drze narodne : "nit' kosku glodje nit' je drugom daje"
Prolece je zahvalniji deo god za pronaci suvi vez ali mnogo ne zahvalniji da majstori  postuju rokove jer ih tada svi zatrpavaju poslovima.

broker975fx:
Mislim da mozes da dovedes svoje ili sam radis ali nesto da das i njima da rade. Realno ko ce drugi da peskari od njih kad sve tu imaju. Takodje bilo kakva intervencija na osovinskom vodu je njihova prica, mislim da je retko naci toliko velike strugove ko  u njihovoj  radionici. Sa druge strane pocnu jedno a onda stigne brod recimo plov puta, za koji placaju penale ako ne zavrse na vreme. Ofarbaju ok brod a onda pocnu da peskare brod koji je do tebe i tako:). Da ima vise radne snage bilo bi  mnogo bolje.

marko07:
Hvala na predlozima i savetima.

Problem je sto je mali Perica, citaj ja, nov u celoj prici i nije bas siguran da li treba ista da dira ove godine ili da ostavi sve tako.
Korito znam da je radjeno, peskirano/antialgin/farbano, 2015e i da broj 2 god stoji na Stenci- nemam pojma da li je realno potrebno da se ista radi jos ili ne.
Ali opet, imam obicnu wc solju i rekose da je to veliki no-no i da mora brodska- kontam mora brod napolje za to?
Isto tako, ima 2 dmb-a i usis vode za hladjenje od jednog je pre mesec ili dva malo procureo... izmedju korita i ventila tako da nije moglo samo da se zatvori ventil i to je to- malo stezanja je pomoglo ali nisam siguran koliko ce da drzi...
Sve ostalo nije toliko bitno, eventualno bih sredjivao/menjao prozore posto su drveni i bas propali(isao bih na alu verovatno), sredjivanje enterijera, struje i slicno mogu da radim i dok je u vodi preko zime...

Ako neko ima ikakav pametan savet rad sam da saslusam :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju