E, ovako treba... > Brodski motori
DMB 450- saveti i iskustva
Terca:
Ima smisla... i treba o tome voditi računa.
Kao i u svemu u životu prave se kompromisi, pa ko ima kondenza (a poželjno je da je služio je artiljeriju), taj izbegava filter.
Ko je vežbao solfeđo, fin je na ušima, a nema kondenza ili ga bar nije primetio, turi neki filter.
Nije me mrzelo da slikam moju izvedbu motora i filtera. Uvreženo je mišljenje da na stariju verziju DMB-a, belu, onu koja je ispočetka pravljena sa većinom Lombardinijevih delova takav filter ne može da se montira (bar je meni majstor Panta rekao da ne može, na toj verziji je kontra raspored vodene pumpe i alternatora, vidi se na slikama).
Onda sam ja morao sam da napravim da može, i još nisam hteo da menjam prirubnicu, kako se to već uobičajeno radi nego sam promenio ulaznu cev na kućištu filtera, zavario je pod uglom i pobio sve muve odjedared.
zankiki:
Sunce ti poljubim, urednije nego u apoteci thumbup
Bakara:
E sad si nam dao domaći zadatak za motorni prostor... clap ok
marko07:
Jeste da sam u procesu sredjivanja camca tek ali- ovako cist motorni prostor mislim da mogu samo da sanjam nazalost- svaka cast!
Nisam se javljao neko vreme od kada sam pokrenuo temu ali drago mi je da je zazivela.
Kod mene su i dalje originalni filteri, metalni, ali je kuciste osteceno pa ne moze lepo da se nasrai vec sam dodavao podlosku na licu mesta da bi stajalo.
Gledam ta resenja sa ficinim filterom i neka slicna pa da vidim sta cu da radim(ja imam ovu drugu verziju dmb-a gde je do impeler a ne alternator)
Kabe:
Kakva higijena i ja sam zadivljen. Eksponat...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju