E, ovako treba... > Johnson & Evinrude

koji majstor za evinrude

<< < (4/9) > >>

MiletaStamat:
Drivee kupio sam semeringe za Hondu 25, dva semeringa koji idu na šipku menjača, dupli ide kod vodene pumpe i jedan za elisu, ukupno me je koštalo 38 evra.  Jedan sam odmah zamenio na šipki menjača, ovo ostalo ostavio u rezervi za sledeći servis, za ne daj bože, da ne idem ponovo u Novi Sad. Šalju oni i poštom ali bila ta Corona, pa bi mi kasnilo zato sam sam otišao.

dragand:

--- Citat: STG  26, 05, 2020, 14:25:44 posle podne ---
--- Citat: Drivee  25, 05, 2020, 09:11:44 pre podne ---Pozdrav drug

Bilo koji majstor. Sve je to isto. Pre nego odaberes majstora, pitaj za cene, veruj mi, Vladu ces da zaobidjes nasiroko.

--- Kraj citata ---
Ne mogu bas da se slozim sa navedenim.
Razlike u kvalitetu ima, kao i sa cenama, nego sto ljudi obicno nauce to na tezi nacin, tako da valja dobro razmisliti sta i kako...

--- Kraj citata ---

hvala

calypso2:
Peka -servis Stari Banovci i tu se priča i palamudjenje raznih majistorčina završava-po meni i mom iskustvu (a ima ga)!
Nemam želju da ga reklamiram, ali od cene do kvaliteta i poverenja što je najvažnije-samo ovaj!
063434261 Peka

dragand:
da... na Peku sam zaboravio. Nekada je prodavao i čamce iz uvoza i polovne pente.Pre nekoliko godina sam od njega kupio polovnu pentu...

dell_mare:

--- Citat: calypso2  29, 05, 2020, 05:57:17 pre podne ---Peka -servis Stari Banovci i tu se priča i palamudjenje raznih majistorčina završava-po meni i mom iskustvu (a ima ga)!
Nemam želju da ga reklamiram, ali od cene do kvaliteta i poverenja što je najvažnije-samo ovaj!
063434261 Peka

--- Kraj citata ---
Meni je sredio cdi na Mercury-iju od 60ks, 2T. U tom trenutku, niko u BG nije hteo ni da ga pogleda.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju