E, ovako treba... > Johnson & Evinrude
koji majstor za evinrude
Misha D:
--- Citat: calypso2 29, 05, 2020, 05:57:17 pre podne ---Peka -servis Stari Banovci i tu se priča i palamudjenje raznih majistorčina završava-po meni i mom iskustvu (a ima ga)!
Nemam želju da ga reklamiram, ali od cene do kvaliteta i poverenja što je najvažnije-samo ovaj!
063434261 Peka
--- Kraj citata ---
Mbnogo zna i mnogo zauzet, ali i radi korektno sa realnim cenama
calypso2:
Necu da ga prehvalim, ali kada mi je otisao grec na Yamahi 25 jedini mi je on nasao polovan i popravio motor i servisirao ga. Svi su palamudili, trazili ogromne pare, te jedan radi mehaniku, a ne elektroniku, drugi mora da ga poruci pa kad stigne...Ja prezadovoljan Pekom godinama *za pomocni motor Yamaha 25 4T.
Koji to dobar majstor nije u guzvi Mishel??? Ako nije u guzvi-bezi od njega! Cene vise nego korektne, rad dobar, on korektan... 114 a ima i lager delova sto novih sto polovnih. Pozovi se na mene (Marko Korica) slobodno
dragand:
Čuo sam se sa Pekom i dogovorio da donesem pentu kad budem mogao. Za problem koji sam naveo, bali malo ulje, reče najverovatnije ništa strašno i nije problem. Ukoliko bude trebalo ima sve delove.. Ujedno ide sa mnom i drugar koji se sad primio na vodu i čamce pa da pogleda šta ima Peka u ponudi :)
calypso2:
Drago mi je ako sam bio od pomoći. Javljaj kako si prošao, a i slikaj naravno 114
dragand:
a0335 hi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju