Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Vidra
zankiki:
Tako je bilo u Karlovcima do pre nekoliko godina, kada su to popularizovali ovi što rade prevoz i drže kafane zbog svoje zarade naravo.
Bio sam tamo za prvi maj i verovatno ću opet od oktobra... Leti mi se ne mili, ume biti gore nego na štrandu.
Doduše, svratio sam na pola sata pri polasku na Tisu, bilo je poznatih likova i nije bilo gužve, doduše jutro je bilo.
zoki_ns:
Sada u septembru je guzva podnosljiva, skoro pa i da je nema. Radnim danima pre podne verujem da je skoro pa prazno...
Do 11-12 h i vikednom skoro nikad nema neke posebne guzve, ali tokom sezone u piku je bilo velike guzve vikendom posle podne. Mi smo isli mozda dva/tri puta u sezoni cisto jer nam je tu najblize i najlakse sa psom, a da ima peska da moze lepo da se pristane.
Pre je bilo vise peska na ostrvu, ove godine monogo vise blata, mulja, jos kad se to utaba ostade tako cele sezone.
Kabe:
Sutra ujutru idem i ostajem do večeri...
Cela akvatorija lagano postaje cirkus. Obale u kompletu umlaćene bagerima i testerama, delovi do kojih se ne može prići vozilima i mehanizacijom uzurpirani "privremenim objektima", okićeni zastavama i svrstani pod kategoriju "dedovina".
Gliser brigade, skuter divljaci, splavari, trimarani roštiljari i ostale primese.
zoki_ns:
Zbog takvih sam ja poceo da se radujem losijem vremenu, bar znam da nece biti glisera i divljanja jh
Baš pre koji dan je čovek izglisirao kroz Rakovacki, ni malo ne mareći na nas ostale (imam i snimak)
Bas sam razmisljao dal su oni uopste i svesni sta rade..., da jesu verujem da ne bi to radili...
zankiki:
--- Citat: Kabe 14, 09, 2021, 22:26:23 posle podne ---Sutra ujutru idem i ostajem do večeri...
Cela akvatorija lagano postaje cirkus. Obale u kompletu umlaćene bagerima i testerama, delovi do kojih se ne može prići vozilima i mehanizacijom uzurpirani "privremenim objektima", okićeni zastavama i svrstani pod kategoriju "dedovina".
Gliser brigade, skuter divljaci, splavari, trimarani roštiljari i ostale primese.
--- Kraj citata ---
Jbt, ala si objasnio, ali sve je tako nažalost no125
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju