Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Vidra
zoki_ns:
Od proteklih par nedelja
zoki_ns:
I od danas... Danas me je prvi put uhvatila salauka na vodi. Bio sam u Futogu na pescanom ostrvu i krenuo nazad dunavcem i u momentu kako sam izasao na Dunav kreće nevreme i jak vetar. Nikad nisam iskusio tako nevreme do sada. Srećom pa sam bio sam. Talasi su bili bas veliki i nanosili vodu u camac. Polako dovukao do obale i spustio do Beočina s namerom da sačekam da prodje. Međutim, onda sam ipak resio da se nekako dovucem do Rakovackog jer nisam hteo da me uhvati mrak daleko od ns. Isao blizu obale al na momente su talasi bas bili veliki no srecom sam dosao bezbedno do Rakovackog... Nisam slikao jer mi je sve bilo mokoro ukljucujuci i mene i telefon 😀
Evo i par sličica pre nevremena dok je jos bilo lepo 😀
Kabe:
Sada znaš zašto si me sreo u "odlasku" :D
Video sam da će biti neka nepogoda i paljba nazad... Inače prošao sam kroz ceo Rakoviački pa zatim bio do Futoga takođe.
A na fotkama je ako se ne varam Dragan iz Grosinosa :)
zoki_ns:
Ja nisam skontao da ce biti bas tako, krenuo nizvodno i vidim nebo i rekoh ajd ipak uzvodno lakse cu se vratiti alo krene po zlu. Kad ono medjutim 😀
Trebalo je da sacekam pola sata sat pa onda da idem nazad al ajd sad sta je bilo bilo je...
A Dragana ne znam, ne poznajem čoveka. Ti to znaš bolje 😀
zoki_ns:
Da malo obnovimo temu, topijih dana sve manje, ali i gužve vise nema 114
Chang pivo da osećaj bude kao na "Koh Changu"
Ne volim ovaj naziv za ovo ostrvo, al sada mi je leglo 114 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju