Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Vidra
zoki_ns:
To je tačno. Sa nekim profi aparatom bi to sve bilo bolje i realnije, ali ja nikako da se odlučim na taj korak. Plašim se da bi se izgubio u svim opcijama i na kraju se vratio opet na telefon. U planu mi je da kupim dron u neko dogledno vreme. Gledao sam dj mavic mini 2 al nisam siguran koliko bi bile dobre fotografije i snimci pa me to odvraca. Pro verzija bi bila sigurno dobra, ali je cena velika, a i dimnezije drona su takve da mira da se registruje za razliku od mini varijante ...
marko07:
Mini 2 je sasvim korektan za tu namenu, pristojna kamera, odlična baterija... Kupiš nogice za sletanje na vodu, za ne daj boze :)
Za aparat je već druga priča, ozbiljan dslr/milc najčešće zahteva i obradu da bi izvukao maks uz njega.
Fuji je super ali bas skup.
Ali neki canon G, sony rx100 bi super poslužili toj svrsi.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Kabe:
--- Citat: Losmi 20, 05, 2021, 19:52:34 posle podne ---Sjajne su slike zaista!
Nadam se za vikend da cu i ja uhvatiti neku, mada cu morati da porazmislim o nekom aparatu. Prirodu je tesko slikati sa telefonom.
--- Kraj citata ---
I ne samo prirodu, bilo šta :) Telefonom se telefonira, fotoaparatom fotografiše :)
mossi:
Fotke su vrhunske, doživljaj koji ispunjava.
U ovom slučaju telefon je završio posao.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Losmi:
Da, da, dj mavic mini 2 je i meni zapao za oko. Deluje kao best buy.
Super je telefon, ali evo recimo za vikend su mi prisle dve prelepe patkice na svega dva metra od mene i telefon nije bio preterano koristan. Fali objektiv :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju