Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
DEMON 5.2KS Vanbrodski motor
Drivee:
Moj je pokisao par puta i nista. Mada se nebih uzdao u to. Mislim da je tog kineza obavezno prekriti nekim najlonom ili slicno! Ne vole oni bas vlagu.
I jos nesto, ako neko kupuje slucajno, obavezno pojacati dvotkatol za prvi rezervoar. Kasnije kako kaze proizvodjac. Ja sipam 2% sada obicnog najjeftinijog. Mislim da je adeco. nekad ga pocastim onim mineralnim.
Da dodam. OStaje pitanje upisa toga u plovidbenu. On nema broj, nema nista.. da li to sme ili ne.. raspitati se malo. Ovo je jace od Tomos 4 a i tomos mora imati papire.
A recimo ko ve cima trimer, moze da kupi adapter za 80 eura. Odgovara na vecinu trimera.
https://www.kupujemprodajem.com/Plovni-objekti/Delovi-i-oprema/Adapter-za-vanbrodski-motor-NOVO-55496670-oglas.htm?filter_id=103
E, sada 40 eura je motor, 80 nova i rucka.. dodjemo do 120 eura. Zasto je onaj gore 150 ne znam..
Nemanja89:
Ja ga nisam upisao, ne znam da li moze, a i ne planiram da ga upisem. Jer mi stoji u kabini,samo za ne daj boze sluzi, a radi ekstra. Ko ga uzme nece se pokajati po mom iskustvu. E sad za kisu ne znam ,nisam vozio po kisi ali cu ga svakako prekriti ako pocne kisa.
Drivee:
brine me hladjenje. On ima vazdusno, kisa pada, moras ga prekriti.. bice mu vrucina.
calypso2:
Ljudi ja se šalio za "kisne"...Naravno da ne sme i naravno da nije za nautičku upotrebu, osim u prilikama idealnih okolnosti-kada ti ne treba pomoćni motor ok
Drivee:
Iz te tvoje sale smo zakljucili da motor ima i te kakve mane. U svakom slucaju, ako je tomos 4 150 eura, radije bih njega kupio. On radi i po ledu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju