Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

DEMON 5.2KS Vanbrodski motor

(1/3) > >>

Nemanja89:
Kupio sam nov vanbrodski motor Demon 5.2ks, dvotakna masina, sa rezervoarom na sebi, cena 150€. Motor sam uzeo da imam kao pomocni. Gura mi metalni camac sa kabinom od 6m, tezina oko 800kg sa svim na njemu. Samo sam hteo da podelim svoje iskustvo sa ostalima, motor je za pomocni i vise nego odlican, jeste mozda malo bucniji ali radi posao odlicno. Prodavac mi je rekao da su uzimali ljudi i za vece camce od mog. Tako da bih preporucio ovaj motoric za pomocni kome treba. I jako bitna stvar uvek pali iz prve(testiran vise puta) Svako dobro i pozdrav

Drivee:
Imam trimer sa tim motorom, 3-4 sezone kosim 400m2, jos uvek pali kao mina, jeste kinez ali mi radi. Placen je 90 eura, drzim ga na vikendici, cak i kada sam imao provalu, nisu ga odneli :D

zankiki:
Bilo bi dobro kada bi na taj VB motor mogao da se doda nastavak pa da bude trimer (i onako liči)  sajkaca sajkaca

Često kada izadjemo na neposećenu obalu (a takve su najlepše) bi imali potrebu malo srediti, pogotovo ko ima malu decu.
Kad bi to moglo, ja bih odmah tomosa zamenio ovim

Drivee:
Pa naravno da ima, 4 srafa odvrnes i stavis nastavak. Cak sta vise, taj isti motor, samo motor je 5000 dinara nov.

https://www.kupujemprodajem.com/Dvoriste-i-basta/Kosilice-i-trimeri-Delovi-i-oprema/Motor-MTB-za-trimer-NOV-AKCIJA-59365931-oglas.htm?filter_id=135738384

calypso2:
Jel sme da kisne?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju