Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav svima
zankiki:
Ma ja samo navijam da neko krene tim putem, pa da me možda zovne da pomognem kao mali od palube lol lol lol
Drivee:
Terca, pogotovo sto kada se kupi ovde brod, ni u snu niko ne bi otisao tamo da plovi. Ovako, kupis i plus imas extra avanturu. Ja sanjam o tom danu. E sada, sto kaze STG, taj brodic i nije bas nesto za 3-4 osobe.
@Zankiki
TI si iskusan, ti mozes biti veliki od palube.
BataVoja:
Kad sam ja planirao uvoz iz Holandije, mnogo sam čitao iskustva drugih, čak ima reportaža ljudi iz Novog Sada po danima koji su vodom dopremili čamac. Putovanje je minimum mesec dana a ako se ide preko Francuske 6 nedelja. Treba platiti gorivo, hranu, osobu skipra sa iskustvom, ima preko 300 prevodnica, svako veče privez negde da se spava jer u evropi ne može na sidru itd. Svi ti troškovi dođu oko 4000 Eura. To znači da nije besplatno vodom. Ja sam platio malo više jer je širina 2,85m i kamion dovezao za dva dana.
zankiki:
Ako si kupio brod da ploviš, onda je besplatno... Jer zato si ga i kupio, i nemaš prevoz, nego imaš korišćenje broda od samog dana kupovine.
I avanturu za pamćenje..... To je toliki bonus, da sve drugo pada u vodu.
Sem ako u cenu broda računaš i svo gorivo koje si do danas potrošio ploveći? lol lol
Jbg... Ja to tako gledam... I stvarno bih voleo jednom proći tako nešto... A drugi put nizvodno, do mora....
Valjda će biti, nekad....
flashnbgd:
Zankiki sto se tice tvoje iskorišćenosti plovila stvarno naklon do poda svaka ti cast, mislim da bi svaki vlasnik plovila voleo toliko da plovi i uziva na vodi kao ti.Sto se tiče ovih drugih stvari putovanja po mesec dana na plovilu, koje ne poznajes i sa recnim putanjama koje ne poznajes moze biti izuzetno opasno da sad ne nabrajam sta sve zadesiti sad mozemo reci neopisiva avantura ali ipak trebamo biti oprezni i neohrabrivati ljude koji za to sigurno nisu spremni (cak i vecina koja misli da jeste) lako to putovanje moze da preraste u nocnu moru i da molim boga da dodjemo u komadu, ipak smo ozbiljni ljudi i moramo da brinemo o kolegama nauticarima, naravno svako od nas ima neko svoje vidjenje situacije ali ja mislim da covek prvo ide na jednodnevno putovanje plovilom, pa. 3 dana 7 itd tek tada moze da razmišlja o putovanju o mesec dana, a nije samo trošak novčani, trošak je i 3 coveka koja su van stroja 30 dana, da sad puno ne palamudim oko para i troškova ali svakako covek koji nije bio na brodu bar 15 dana Dunavom bez prestanka ne treba ovo ni da razmatra a ne da udje u takvu akciju.
Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju