E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

projekat " PiShonja i drUGari"

<< < (8/12) > >>

mesechar:
Podovi su bili oblozeni plavim tepisima, jeftino relativno pristojno resenje ali ne bas preterano prakticno kad uneses pesak ili blato na nogama ..tesko odrzavati higijenu. Zato smo se odlucili za vinil kako ga sad zovu nekad bio linoleum ,takodje jeftin estetski pristojan ali praktican i neunistiv materijal. Nekoliko slika postavljanja slede sad....

mesechar:
Danas smo proglasili i " energetsku nezavisnost" pustili smo sve elemente elektro sistema stigao je i solarni kontroler tako da sad u kombinaciji sa 165 w solarnim panelom akomulatori veselo floutuju na 13,4 volti :)
Za sad dva duboko prazneca akomulatora od 2x74 ah plus startna stotka kiselinska koja verovatno ide napolje jer dodajemo jos 74ah duboko prazneci.
Intersantno resenje za akomulatore ,kupio sam u plasticari korito za malter koje kosta nesto oko 600 dindzi i resio kutiju za smestaj..
Nekoliko slika kako to sve chuchi.

mesechar:
Ugradjena je i nova kaljuzna pumpica od brata alija automatska sa plovkom stigla iz kine za 18 dolara. Kao pravi Grunf trudim se da ne razvalimo budzet i da zaplovi barka sto opremljenija ali po razumnoj ceni ;)
Uradjeno je jos stotinu sitnih poboljsanja popravki postojeceg enterijera ...sitnica koje zivot znace

dell_mare:
Super ti je rešenje za smeštaj akumulatora. Nego zašto ne nakačiš potrošače na jednu fazu pa onda tu fazu u output džekove kontrolera (pošto vidim da su prazni) da bi ti merio potrošnju (in/out)?

MiletaStamat:
Bravo sve uradjeno meraklijski, funkcionalno, a najbolje što ste sve sami radii, to mi nekako sladje nego plaćati za svaku sitnicu majstore, a i isplativije. Pozdrav za vas.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju