E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
projekat " PiShonja i drUGari"
mesechar:
Nesto sam slika duplirao slucajno ne zamerite
Tabla je najzad montirana i sve je isprobano i radi
mesechar:
danas " update" radova na projektu PiD....
Platforma je juce stigla sa plasticne rekonstrukcije provela je dva meseca kod Majstor St Vlade prosla tretman peglanja dovarivanja kojekakvih ojacanja i podmetaca ,ispolirani nespretno uradjeni varovi koje je neko kod predhodnog vlasnika napravio dovarujuci produzetak koji izgleda ko "divlja gradnja"
Sad je debelo upristojena stigla kod mene na ugradnju dekinga
mesechar:
ne postoji ugao po kome je platforma "tacna" ali bilo bi preskupo da smo krenuli od nule da je pravimo ,,,ovako je privedena koliko je moglo estetski i funkcionalno je odlicna ima sve sto je potrebno dovoljno prostora odlicne merdevine za ulazak u vodu ,nosac za glavni i pomocni motori sto je jako vazno rasklapajucu precagu iza glavnog motora sto olaksava prilaz cizmi za eventualni servis ili intervenciju ako se uplete kesa ili slicna stvar u propellu
mesechar:
Na camcu su odradjeni i neki plasticarski radovi ,odliven je boks za sidro koji je bio napravljen od spera koji je vec bio u poodmakloj fazi razlistavanja,sad je sve izlaminirano pa je boks sad nepromociv .
Ostaje da se izbusi servisni otvor za cedjenje vode iz konopaca i sidra.
Pored toga izlaminiran je deo dna gde su bili jako slabo izlaminirali kobilicu i drvena ukrucenja ,iskoristio sam toplo vreme i potpuno suv camac da dodam tri a negde i cetri sloja mata i na taj nacin ojacam taj deo...slike posle policiskog vikenda zaboravio da slikam a sad mi do ponedeljka odlaska nema,,
mesechar:
Polako se vreme za spustanje camca blizi....
Ja sam proveo jos jedan dan na camcu ali izvan vode...sto bi mi da je sve normalno bilo nepojmljivo..kako bilo jos nekoliko stvari je privedeno.. pre nekoliko dana sm preventivno pojacao korito i to zbog lose izlaminiranih letvi koje sluze kao ojacanja a kad sam se vec ulepio i usmrdeo od poliestera laminirao sam i boxic za sidro ..danas uklopio vrata za sidreni boks dodao rezu sarke granicnik otvaranja sve to leti dobro dodje kao otvor za provetravanje kabine .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju