E, ovako treba... > Plovila
Windy 24 DC 79. Godiste
Bakara:
Pa ne znam, gledajući oglase mislim da cena nije naduvana...a da je sve ukupno mnogo, jeste. Nisam nikad plovio sa dva motora, ali sam siguran da kao i sve, imaju svoje prednosti i mane. I dalje glasam za jedan motor ako će to biti Yamaha 25HT, mislim da tu nema greške. Sigurno da ćeš proći i povoljnije u toj varijanti.
Problem je što su stvarno retke na oglasima, možda se raspitati i po servisima koji prodaju VB motore? Npr znam da u Galija Nautici ima dosta motora, a ne možeš ih naći pojedinačno na oglasima. Verovatno ima još takvih servisa, pa imaj to u vidu hi
srsa:
Hvala puno! Jedva cekam sledecu sezonu :)
Bice malo teze naci 25icu HT, ali imam puno vremena, naci ce se nesto :)
Covek od kog sam kupio brod nudi dve ove honde 20ks power thrust za 5000. 2013, sa komandama, akumulatorima i rezervoarom. Malo mi je skupo to deluje...
[/quote]
Са срећом ти била нова лађа. Што се мотора тиче, да сам на твом месту,озбиљно бих размислио о понуди продавца лађе за те две Хонде. Цена није много висока за моторе 2013. годиште, наравно ако су у добром стању, а добијаш и све у комплету. Важно је то да су мотори "упарени" са лађом, односно да су монтирни и подешени баш за ту твоју лађу. У тој варијанти ти неће требати помоћни мотор, а увек можеш један да накнадно продаш. И најважније - Хондини мотори су одлични. 114
flashnbgd:
Za koliko si pazario na kraju windy
Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
Djomla92:
--- Citat: flashnbgd 08, 11, 2019, 11:14:51 pre podne ---Za koliko si pazario na kraju windy
--- Kraj citata ---
Za 4000. Nemam ulaganja osim tende i nosača, on je ceo sredjen i ima sve od opreme, od sidra do prsluka :)
Mozda cu moci da jedan od ovih postojecih nosaca prebacim na sredinu i stavim HT 25. Samo da vidim da li moze da nosi taj motor. Svakako cu dalle da se konsultujem ovde sa ljudima.
flashnbgd:
Super korektna cena za to plovilo, ali da znas kad misliš da nema ništa od ulaganja tada tek počinju
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju