E, ovako treba... > Plovila
Windy 24 DC 79. Godiste
zankiki:
Pa to je već realnije, od 8 do 10 u uzvodnoj plovidbi je ogromna razlika.
broker975fx:
Kao prvo to su plovila konstruisana za unutrasnje motore prilicno velike snage. Onda posto je to skupo za odrzavanje i eksplataciju oni se vade i stavljaju Vb motori. Tu odmah dolazi do remecenja svih mogucih proracuna ali hajde ko ga sisa moze nekako i tako. E sada jos da motor stoji po strani a ne po sredini to je jos jedno udaljavanje od onogo sto je bilo zamisljeno sa plovilom. Sta je problem da se napravi centralni nosac i barem to ispostuje? Levi i desni se ostavi za pomocni motor koji sve jedno bi morao da imas. Druga opcija bi mi bila da zadrzim koncepciju sa dva motora iste snage pa nek ide zivot, tipa dve kom od 10ks ili 15ks. Dva motora su ozbiljan dobitak po meni posebno bezbednosni.
MiletaStamat:
Zato i kažem, samo sam probao sa punim gasom, i može da tera 12 km uz Dunav, ali nisam lud da teram stalno pod punim gasom, ode rezervoar čas posla, a i opterećujem motor, ako hoću malo brže teram 10, ako baš uživam, a volim da uživam, nigde na reci ne žurim, onda 8 km, uz mali gas malu potrošnju.
zankiki:
Moja poenta je da ovako nešto stiže do Srbije za 6000e , i ni po čemu nije ni slično gliseru sa vanbrodskim motorom...
Za iste novce što praviti budževinu...
Jes da ga treba malo picnuti, da je taj gliser sa nekim motorom 4000e pa ok, ali za istu cenu što budžiti ja ne mogu da razumem...
https://www.marktplaats.nl/a/watersport-en-boten/motorboten-en-motorjachten/m1460659168-waterland-700-gedateerd-maar-helemaal-origineel.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618&previousPage=VIP
vepar:
Motor sa strane nikada nisam video ni na jednom plovilu! Siguran sam da ima razlog zasto tamburanje pa pobugu dokle budzevine i grunfovanje! Molim vas ne ubedjujte coveka u takve gluposti... mene je nervirala cetvorka kada nije bas na sredini na camcu a kamoli glavni motor na brodu?!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju