E, ovako treba... > Plovila

Windy 24 DC 79. Godiste

<< < (8/28) > >>

vepar:
Ovih 10 kmh uzvodno necu ni da komentarisem... Jeste da je u BGD Dunav sporiji nego u NS ali ne toliko. Izgleda da Beogradjani drugacije mere brzinu od nas... il mozda mere u nekom rukavcu...

zankiki:
Meni stvarno nije ni u jednom momentu namera da nagovaram bilo koga da deli moje mišljenje, ali me iskreno zanima rezon zašto budžiti i praviti nešto što nikad neće imate ni približne karakteristike, kada se za iste novce može uzeti fabričko i da valja?

Da je tako bolje, na sve deplasmanske brodove bi stavljali gliserska korita. Plovi to, može se uživati na tome (Mileta nam je najbolji primer da je takvo plovilo upotrebljivo), ali bih to razumeo da je u pitanju velika razlika u ceni što u ovom slučaju nije.

vepar:

--- Citat: zankiki  03, 10, 2019, 14:55:55 posle podne ---Moja poenta je da ovako nešto stiže do Srbije za 6000e , i ni po čemu nije ni slično gliseru sa vanbrodskim motorom...
Za iste novce što praviti budževinu...
Jes da ga treba malo picnuti, da je taj gliser sa nekim motorom 4000e pa ok, ali za istu cenu što budžiti ja ne mogu da razumem...

https://www.marktplaats.nl/a/watersport-en-boten/motorboten-en-motorjachten/m1460659168-waterland-700-gedateerd-maar-helemaal-origineel.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618&previousPage=VIP

--- Kraj citata ---

Meni su potpuno ne upotrebljivi brodovi bez tvrdog krova nazad...
A ovaj ima izmedju 30 i 40 godina i nikada nije farban  kuku 7645218764198
Ima tu ohoho ulaganja...

flashnbgd:
Pre sveg coveku je ovo prvo ozbiljnije plovilo i iz nekog razloga njemu se ovo svidja i verovatno ima svoju pricu kupovine ovoga, svi mi kada smo kupovali prvo plovilo retko ko je slusao nesto sem svog srca, generalno windy 24 je jako kvalitetno plovilo i na ceni je moze se pogledati na sajtovima u nl ili ch i ako je u pristojom stanju gore kostaju min 7000e+ troskovi, a pre svega ukusi su različiti govorila je macka lizajuci svoju zadnjicu. :) :)

Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka

zankiki:
Ja sam se pred kupovinu prvog plovila raspitivao godinu dana da vidim šta mi to treba, tražio, kupio, vrlo brzo prodao i kupio Marissu.
Sve je to jasno, kao i da je windy kvalitetno plovilo, ali u fabričkoj varijanti...

Što sam mislio već sam rekao, nema svrhe ponavljati se...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju