E, ovako treba... > Plovila
Windy 24 DC 79. Godiste
Bojan Bakic:
Mislim da sam video ovaj brodic za vikend na savi i da je imao na sebi dve honde od po 20ks i sasvim lepo je krstario.
Djomla92:
--- Citat: Bojan Bakic 02, 10, 2019, 13:14:31 posle podne ---Mislim da sam video ovaj brodic za vikend na savi i da je imao na sebi dve honde od po 20ks i sasvim lepo je krstario.
--- Kraj citata ---
Da, ima dve honde 20ks. Prodaje se bez motora. Stavim jednu hondu/yamahu 20ks i reseno pitanje.
zankiki:
--- Citat: Bojan Bakic 02, 10, 2019, 13:14:31 posle podne ---Mislim da sam video ovaj brodic za vikend na savi i da je imao na sebi dve honde od po 20ks i sasvim lepo je krstario.
--- Kraj citata ---
Pa da je plovio verujem, no od neke lepe plovidbe sa kratkim gliserskim koritom teško da može biti nešto...
Alexa:
Prodaje se jedan takav ali sa originalnim "Volvo" motorom. Mislim da je motor skoro nov, znam da se svake godine uredno servisira i camac izgleda dobro. Bio je u marini "Silver lake" na Srebrnom jezeru a sada je prebacen u Beograd. Za blize informacije mozete se obratiti Savi Stevanovicu na broj 060/767-6610.
Djomla92:
Ljudi imam jos jedno bitno pitanje.
Posto ovaj camac ima dva nosaca za vanbrodski motor jer je do sad imao 2 honde 20ks, ja bih napravio jedan nosac i stavio jedan 4t 20ks motor.
Zanima me ko bi to mogao da mi napravi i koliko bi okvirno kostalo.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju