E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Koji nov motor od 30 konja da kupim?

<< < (2/5) > >>

Bojan Bakic:
Tohatsu i neces pogresiti ali sacekaj sajam dobices ga za 3700e sto je dosta jeftinije od honde i yamahe.To su odlicne radne masine gde je svaki deo na njemu napravljen u Japanu dok kod Honde i Yamahe po neki deo se pravi u kini.Imao 9.8 4 takta sa oko 3500radnih sati zamenjene samo cetkice anlasera.Prijatelj ima 25ks oko 3000 radnih sati nista nije dirao.Sada imam od 30ks i skoro 200 sati obzirom da je stavljen u maju i naravno nikakvih problema.Sa svakim ces uzivati na vodi. :-)))

vepar:
Meni je bas bez veze to predstavljanje, tema koga nikoga ne zanima a gde 20-30 ljudi napise dobro dosao, uzivaj na vodi... Narocito mi je bez veze terati nekoga da se predatavlja i ovako moze da napise sta god hoce....

MiletaStamat:
Vepar u pravu si za to prestavljanje. Ko hoće okej ko neće i ne mora, Može. što kažeš. da napiše šta god hoće i ne mOra da bude tačno. Iovako se na fOrumu stavljaju nadimci ili nešto drugo što nema veze sa pravim imenom. Meni je to problematičnije, pa onda kad se uživo upoznam sa nekim, moramo da objašnjavamo ko smo na forumu i u stvarnosti.

Bojan Bakic:
Sva sreca pa imamo camce da se prepoznajemo :-))

vookela:
Imam Tohatsu 2T 30 ks, za ove pare je odlican, komplet Made in Japan. Garancija 5 godina, jeftiniji servis od 4T motora vise nego upola.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju