E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Koji nov motor od 30 konja da kupim?
maverick:
Ja bih na prvo mjesto stavio yamahu pa onda hondu....to su brandovi koji svakako vladaju u tom polju....inače sam prije dvije godine kupio tohatsu 30 ks.... stri iz razloga sto je dobar odnos dobivenog i uloženog.....presao sam s njim malo preko 200 sati...i zadovoljan sam...radna mašina...lijepog izgleda...solidnih materijala i nadam se da cu ga koristiti neko duze vrijeme thumbup
Drivee:
Ja bih opet kupio Hondu..
joshica:
--- Citat: maverick 29, 09, 2019, 18:01:35 posle podne ---Ja bih na prvo mjesto stavio yamahu pa onda hondu....to su brandovi koji svakako vladaju u tom polju....inače sam prije dvije godine kupio tohatsu 30 ks.... stri iz razloga sto je dobar odnos dobivenog i uloženog.....presao sam s njim malo preko 200 sati...i zadovoljan sam...radna mašina...lijepog izgleda...solidnih materijala i nadam se da cu ga koristiti neko duze vrijeme thumbup
--- Kraj citata ---
Sto yamahu ispred honde, jel ima yamaha nesto bolje ili cisto vise je cenis volis od honde?
Samo da dodam posto ja recimo postujem i cenim oba proizvodjaca ali uvek honda prva. Razlog kod mene je jednostavan do sada smo uglavnom samo hondu terali i otac i ja i nikada nas nije ostavila a dal je najstartnija, najbrza itd... to je sve da ne kazem u trecem planu. Mada i suzuki se dosta vozi pogotovu preko.
Angler Notes / relax. enjoy. get a bite.
https://bit.ly/2ELKFie
STG:
Ovakve rasprave se uglavnom zavrsavaju onako kako je covek iz prve i namerio, retko drugacije. Dakle, bez razmatranja iznetih cinjenica.
srsa:
--- Citat: STG 01, 10, 2019, 01:55:50 pre podne ---Ovakve rasprave se uglavnom zavrsavaju onako kako je covek iz prve i namerio, retko drugacije. Dakle, bez razmatranja iznetih cinjenica.
--- Kraj citata ---
Apsolutno tačno. XKJHDGASED
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju