Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Zamena dozvole za upravljača motornog čamca (UMČ)
LSI:
На ове коментаре да држава треба о свом трошку да изврши замену, рекао бих да је то леп, недосањани сан свих нас.
Али ово с нашим дозволама није никакав нови изум. Ево, прво што ми паде на ум, мењали смо личне карте, мењали смо здравствене књижице, у току је (ко зна по који пут) продужени рок за замену оружних листова...
Мора да тога има још али да скратим.
У овој земљи је то пракса која вуче корене из претходних времена тако да не можемо да кажемо да је то изум ове власти.
А шта ми ту можемо?
Да лепо, културни, молимо да нам продуже рокове, да убрзају поступак поновног издавања и... Да размислимо да ли да изађемо на изборе или не.
А они који и изађу, да размисле кога ће заокружити (мада, не видим ја ту да постоји неки бољи).
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
dragand:
Dok smo mi kulturni oni nam nekulturno j..m... ffff
Kapetan:
--- Citat: LSI 12, 06, 2020, 20:03:34 posle podne ---Да лепо, културни, молимо да нам продуже рокове...
--- Kraj citata ---
Молим се у цркви, а и то нередовно, на жалост...
За моје паре, а ја их плаћам , хоћу да ми пруже задовољавајућу услугу ...
У понедељак им стиже званичан допис-најава-молба да у среду долазим са камером и питањима ...
Закон ми дозвољава снимање простора капетаније унутра, споља као и разговор са службеницима ...
Наравно маска , рукавице, кондоми ... Све по прописима ...
Емисија ће се емитовати у петак , пред изборе ...
dragand:
thumbup k5 harm bongo 25648
STG:
--- Citat: Kapetan 13, 06, 2020, 17:06:47 posle podne ---
--- Citat: LSI 12, 06, 2020, 20:03:34 posle podne ---Да лепо, културни, молимо да нам продуже рокове...
--- Kraj citata ---
Молим се у цркви, а и то нередовно, на жалост...
За моје паре, а ја их плаћам , хоћу да ми пруже задовољавајућу услугу ...
У понедељак им стиже званичан допис-најава-молба да у среду долазим са камером и питањима ...
Закон ми дозвољава снимање простора капетаније унутра, споља као и разговор са службеницима ...
Наравно маска , рукавице, кондоми ... Све по прописима ...
Емисија ће се емитовати у петак , пред изборе ...
--- Kraj citata ---
Gde ce video biti objavljen?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju