E, ovako treba... > Plovila
Iznajmljivanje camca Beograd - Rent a boat Belgrade
MiletaStamat:
Imaš na Zemunskom keju, u nautičkom klubu Zemun, katamaran ISTAR. Vlasnik je Djordje, on pravi ture za zainteresovanima oko Beograda uz dogovor može i dalje. Uglavnom je preko dana na brodu, a ako nije poše ti na njemu kontakt telefon. Ali Eto ti i Mesechara, sa njim će ti biti uživanje.
Zavisi kakvo je društvo i šta želi, koliko osoba, ako ih zanima samo razgledanje Beograda i Zemuna sa reke, vožnja do Ade Medjice, Pančevca, Zemuna, Ne bi bilo problema da nadješ i nekog sa manjim čamcem koji bi to naravno uz nadoknadu odradio.
gardoskula:
Hvala svima na predlozima. Moja ideja je da ja upravljam tim čamcem tako da razmišljam o iznajmljivanju na pola dana ili ceo, bez kapetana.
Bojan Bakic:
I ja sam se ponudio kolegi ali mislim da ce tesko naci nekoga ko ce se odvojiti od svog camca tek tako.To mu dodje kao zena ako ne i vise od toga :-)))
MiletaStamat:
Da ti neko da čamac da ti upravljaš, mora da ti bude baš dobar prijatel, a i tada nisam baš siguran da bi on ostao na obali da gleda kako mu neko drugi upravlja čamcem, a da on nije na njemu.
LSI:
Где то може са женом да се пореди?!
Жену можеш да даш и много пута, она се не троши и увек се врати.
А лађа...?
Ееее, то је већ нешто друго.
То се не даје.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju