E, ovako treba... > Plovila

Iznajmljivanje camca Beograd - Rent a boat Belgrade

<< < (3/4) > >>

MiletaStamat:
Ne slažem se baš, ali ajde da ne proširujemo temu, Čoveku verovatno ozbiljno treba čamac. Nadam se da će naći neki da iznajmi, sa ili bez vlasnika.

sceka:

--- Citat: gardoskula  19, 08, 2019, 19:21:40 posle podne ---Hvala puno, njih sam i ja našao na internetu. Problem je što su dosta skupi i uglavnom imaju glisere koji su 80eur/h +PDV. Meni je ipak potrebno nešto umerenije i upola jeftinije. Možda neko drugo rešenje. Možda još neki savet. Ili da probam po marinama. Hvala svima unapred na savetima.

--- Kraj citata ---

Bez namere da reklamiram ili propagiram ali cena po njihovom cenovniku je za pontonski čamac 250e + PDV je 300e/dan što je (ako ga vozite 9 sati; od 09.00-18.00) oko 34 e/sat; gliser je 420e + PDVe/dan što je za isti period korišćenja 56 e/sat.

Ovo je ako nisu promenili cenovnik a da to nisu ažurirali na stranici! A to ne znam jer već 3 godine ne držim tamo čamac.

hi

Drivee:
Ja ne znam, ali mi lici na deracinu... meni je to puno para, sem ako nije uracunato gorivo :)

sceka:

--- Citat: Drivee  22, 08, 2019, 08:07:28 pre podne ---Ja ne znam, ali mi lici na deracinu... meni je to puno para, sem ako nije uracunato gorivo :)

--- Kraj citata ---

Bez ikakave želje da ulazim u to da li je skupo ili nije, jer svaka roba ima svog kupca, samo sam reagovao na konstataciju da je cena 80e + PDV (što je možda tačno jer stvarno ne znam da li imaju sve te čamce koji su im u cenovniku), ali @gardoskula je tražio čamac za najam od oko 30-50e/h što pojedini navedeni čamci u cenovniku ispunjavaju.

hi

Drivee:
Ni jedan ne ispunajva 30-50 eura sat. Najjeftiniji je 80 eura +PDV +20 eura obavezan skiper. Dakle oko 100 eura 1 sat. Za 100 eura ima da vozam ceo dan ako treba :)

Lepa platica, kao da sam u Nemackoj :D , svaka 2 meseca ostane za nov 20ks motor plus da se zivotari, moram dati oglase hitno  m4 m4 m4

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju