E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Zanimljiv katamaran

<< < (2/3) > >>

Terca:
Ono kad ti brod od 14 m nije dovoljan komfor  lol lol lol

Bolje je da kamper držiš stalno na parkingu a na skelu da turiš helikopter...  clap

Misha D:
www.djenaship.com to pravi od aluminijuma u raznim verzijama, a da ipak liči na plovilo a ne na splav.
Gledao sam pre 3 god jedan u njegovoj radionici koji se završavao i jedan koji je završen bio privezan na Savi u Mačvanskoj Mitrovici.
Taj u vodi je bio jos veći, u tubusima je imao ostave i mogućnost kreveta.
Ovaj na slici bi, po mojim zamislima, trebalo da ima veću zadnju terasu od prednje, pogled na vodu i pecanje bi bilo vrhunsko.
Jedino bi mesečna renta za vez u mojoj marini  bila zanimljiva cifra.
Istog dana svratih do Vasića, na drugoj strani Save.
Za plovilo istih gabarita tražio je istu cifru da bude u gvožđu koliko je Djena trazio za aluminijum.
Oba da budu ofarbana i zastakljena, oprema se dogovara posebno.

srsa:
То што Ђена прави је феноменално, а ово ....  kuku kuku kuku

broker975fx:

--- Citat: Terca  24, 05, 2019, 15:06:29 posle podne ---Ono kad ti brod od 14 m nije dovoljan komfor  lol lol lol

--- Kraj citata ---

Al mi dodade 2 metra opusteno.
12 m ima, i kad oduzmes sredinu koja je motor, sto mu dodje jedno 3-4m gde je brod i najsiri dobijes realnih upotrebljivih 8 m. Da ne bude da pljujem po mojoj skalametiji, ima mesta naravno za sve ali ipak gore dole, zavlacenje u kabinu, gore dole, kad tada ima da napravim ili nabavim nesto kockasto sa dva plovka

poljo:
ipotrazite negdje zokija iz brckog pa mu recite da se takvim plovilom ne moze ploviti. On evo vec 10 godina bas uspjeva

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju