E, ovako treba... > Plovila

Plinske boce na čamcu

<< < (10/14) > >>

Bakara:
U BG-u ima nekoliko pumpi za koje ja znam da pune, jer punim tako. Pretpostavljam da bi se nasla neka i u NS koja to radi, ali mozda posle 7 uvece ili na tako neke fore..  hi

Dora:

--- Citat: vepar  07, 06, 2019, 19:58:48 posle podne ---Na pumpama nece vise da pune boce... zabranjeno im je...  barem ne na nisovoj u Titelu. Imaju reducir ali kaze covek ne smem dobicu otkaz... mkzda i pune negde drugde, npr na plinari bas. Nece da pune ni ovi u heroja pinkija...

--- Kraj citata ---
Nisam znao, ne koristim odavno.. Pre sam na plinari točio dok mi je trebalo...  Onda pada u vodu i moj rezervoar (prenosni) od 40 litara... Sve pokvare...

Drivee:

--- Citat: vepar  07, 06, 2019, 19:58:48 posle podne ---Na pumpama nece vise da pune boce... zabranjeno im je...  barem ne na nisovoj u Titelu. Imaju reducir ali kaze covek ne smem dobicu otkaz... mkzda i pune negde drugde, npr na plinari bas. Nece da pune ni ovi u heroja pinkija...

--- Kraj citata ---

Pune na nekim mestima, naravno posle 7 sati. Ali, ne radi se o tome. Radi se da sam sve serpe zagaravio od tog plina, nema tu jacinu, drugaru crni zidovi od boce.. ne treba to puniti, ne trosimo bas puno plina. Ja recimo bocu za sezonu..
Sto se tice boca, ne radi se o boji ili slicno, mora biti atestirana najmanje pre 10 godina. Svaka boca ima pecat kada je atestirana, dakle, 2009 pa na gor e je ok boca za menjanje. Samo treba geldati jer hoce da uvale pred kraj atesta i ostari u kuci.. odneses oni nece.. jer su dali recimo 2009 godinu i ja je koristio jednu godinu. Ima na oglasima za oko 1000-1500 dinara. Nije to neka para.. naleti..

zankiki:
Aha, znači možeš odneti narandžastu bocu na NIS i zameniće ti ako sam dobro shvatio?

Drivee:
Da, kao sto sam rekao, boja je nebitna, bitan je pecat, tj dan atesta.

A ako nemas atest za bocu, takve boce menjas na gradjari pre Sr. Karlovaca, sa desne strane kao NS. Ali, mislim da je unutra auto plin...a i jeftinije su nego inace.

Sto se boca tice..najbolja ponuda je:

Petrvaradin, sa Preradoviceve se skrene ka policiji pa sa desne strane, ili Klisanski put, pre rodica ima pumpa koja sam toci plin. Sa leve strane kada se ide prema Rodi.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju