Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Pomoć oko sonara
George:
--- Citat: LSI 14, 05, 2019, 18:37:57 posle podne ---Не бих ја одустао тек тако.
На вашем месту, ја бих им се поново јавио, захвалио се на добијеним предлозима и обавестио их да и даље није проблем превазиђен и питао их за додатну помоћ.
Верујем да би ваше инсистирање могло да их заинтересује да се удубе мало више и да ипак пронађу како да вам помогну.
Немојте одустати тако лако.
--- Kraj citata ---
Eto ja probao u Humminbirdu ponovo (po treći put), i ovog puta sam dobio konacan odgovor, da se moj model sonara ne proizvodi od davne 2001 godine, te da stoga više ne postoji nikakva podrška za taj model. Sve u svemu prici je tu verovatno kraj, pošto sam sklon da sada vec mislim da se softver nekako oštetio, pa je zbog toga zaboravio metre. Ako neko eventualno zna nekog kompjuteraša koji bi eventualno bio rad da baci pogled na ovaj moj sonar neka mi slobodno javi.
LSI:
Да, изгледа да се некад стигне до зида од кога нема даље.
Жао ми је што је тако али сад треба наћи друго решење.
Подсетићу вас да је недавно, на нашем форуму, у Малим огласима, наш пријатељ понудио свој сонар:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,17238.0.html
Ако још није продат, можда то може да буде релативно јефтино решење вашег проблема.
Kabe:
Softver ne može da se "ošteti" :) A gde je teklo, uvek će da teče...
Sigurno postoji mogućnost vraćanja na te mere. Ponećes spravu kada se budemo sretali nekom prilikom pa ćemo razmotriti :)
vepar:
Moguce da je uredjaj po "default-u" u fitima a da je nekim "updejtom" prebacen na metre a da je prilikom tog restarta pobrisao sve dodatke/updejtove i sada nema vise metre...
mossi:
7645218764198
Treba mi ovakav nosač za sonar, 1 ili 1.5 col kugla.
Mogu da naručim iz dalekog sveta, ali bi to trajalo u mom slučaju oko mesec dana...
Znači treba mi relativno hitno..
Razmak izmedju kugli da je 15cm.
RAM Mount Marine 6.25 x 2 inch Plate on Long Arm Screw Down Mount RAM-B-111U-C
cap m07800
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju