E, ovako treba... > Plovila
Hunter 535 + Honda BF 20 KS - Vidra
budens72:
Pa tu su ostaci bivšeg Žeželjevog mosta,tu je krš i lom od betona a dubina varira od 10 do 20 metara,idealno stanište za soma a moguće da i kanalizacija koja se izliva uzvodno ima uticaj jer sa kanalizacijom pristiže i hrana koja skuplja sitnu belu ribu a ona je takođe hrana somu.
Riba se prodaje restoranima i onda gosti jedu ribu upecanu ispod kanalizacije
Znam za dane kada su pojedinci za nekoliko sati upecali i preko 70kg somovine a jednom sam uspeo da izbrojim 28 čamaca usidrenih na akvatoriji od oko 100x150 metara
Dođe povremeno neko iz policije i inspekcije plovidbe da naplate kazne i oteraju ribolovce sa plovnog puta ali oni se ponovo vraćaju
Drivee:
Brzi sam bio :) Slazem se sa tobom u vecini.
budens72:
--- Citat: Drivee 04, 03, 2020, 13:41:21 posle podne ---Brzi sam bio :) Slazem se sa tobom u vecini.
--- Kraj citata ---
da :)
pa to je to uglavnom...
Terca:
jh jh jh
izgleda da som voli samo krš od mosta koji je srušila VJ ha ostali mostovi koji su srušeni u NS nisu mu interesantni... perskačem rekreativni ribolov, trgovinu i tako to, još me samo interesuje jel znate koji restorani u NS kupuju ribu odatle?
A da se vratimo na temu, jedan od saveta za sidrenje i izbor sidra bi preciznije glasio: na izlivu kanalizacije u NS samo mačak i ništa drugo.
budens72:
Ja kad sidrim čamac gde ima krša bilo koje vrste obavezno koristim mačak sa armaturom...pa čak sam par puta i brod sidrio na mestu gde nije čisto sa mačkom samo su armature deblje
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju