E, ovako treba... > Plovila
Hunter 535 + Honda BF 20 KS - Vidra
maverick:
Povoljnih alnasera se da naći na ebayu...tako ako imas nekog majstora u blizini...mozda ne bi ni bilo tako skupo kao orginalno tu u nekom od servisa....nije neko "budženje" vec samo kupovina jeftinijih dijelova...ako te to bas bude patilo.... thumbup Sidro za takve čamce po meni je najbolji izbor nesto tipa mačak...cisto jer ceš se nekad usidriti i na nekom panju pod vodom pa da lakse izvuces kad zapne...ili nesto ovako sa slike cisto radi šminke a funkcionlno je maximalno..
zankiki:
Oho, pravo sidro za smuđaroše, i ostale koji vole da se sidre u panjeve 6589 6589 6589
Mada su meni milija bila ona što ste tamo pravili, inox sa kracima 4mm, pa se krak ispravi kad lepo potegneš.....
Drivee:
To je macak, najbolji je za kacenje gde se moze zakaciti, na pesak ili sljunak ide danfort i kraj. Nema tu pameti. Recimo ispod mosta Zezeljovog, nema trika da se sidris bilo cim sem mackom... Ja imam u camcu oba.
Terca:
ti se sidriš ispod Žeželjevog mosta?
Drivee:
Pecao sam par puta u nazad par godina, tamo samo macak radi. Kad sam video da tata i sin tuku pecarosa zbog mesta, odustao sam :) A nesto sam i batalio soma u zadnje vreme.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju