E, ovako treba... > Plovila

Hunter 535 + Honda BF 20 KS - Vidra

<< < (21/25) > >>

zoki_ns:
Sezona je zvanicno otvorena u petak, ali s obzirom na okolnosti nije bilo puno prilike da se bude na vodi,  samo petak i danas.
Camac je po dogovoru preuzet u Karlovcima i dovezen do Novog Sada vodom.
Sve je super ispalo na kraju. Čamac je bas dobro uradjen. Stavljen je antialgin crne boje i ta kombinacija crveno crno je bas dobra. Prosto mi bilo žao da spustim camac koliko dobro izgleda van vode  sajkaca
U ovoj turi je ugradjena puma za praznjenje vode. Kupljen je akumulator exide o kojem je bilo reci gore. Kupljen u akumulator shopu u temerinskoj ulici za 4500 din sto je super cena. Akumulator je stajao oko godinu dana pa je zato cena niza i ne dobija se garancija. Akumulator je dopunjavan redovno sve vreme. Akumulator je proban i nadam se da ce me sluziti par godina.
Kupljeno je i sklopivo sidro sa 4 kraka težine 4 kg sa 30 m kanapa, kao i 4 bokobrana bele boje tipa majoni.

Evo i par slika camca i jos po nesto. Pravo je uživanje biti sada na Dunavu kada nema guzve,  glisera i onih koji divljaju i bahate se. Na žalost s obziroma na radno vreme i ovu izolaciju nece se izlaziti tako cesto na Dunav... Nadam se skorijem ako ne ukidanju onda bar ublažavanju mera pa samim tim i vise uživanja i vremena provedenog na vodi

zoki_ns:
...

zoki_ns:
...

zoki_ns:
I za kraj par komada od danas

Kabe:
Dobrodošao nazad i neka je SASREĆOM prinova :)

Pošto sam te sreo u nultoj vožnji, mogu samo da konstatujem da je čamac kao ZMIJA a ne vidra :) Ima veoma lepe linije, ali nešto mi je sada bio lepši. Pokušao sam da skontam zašto, ali ne bi verovao da je do toga da nisam uporedio sa starim fotkama. Nalepnica HUNTER sa desne strane sa koje sam ga ja video daje mu neki štim. Da li se razlikuje od one sa druge strane? A takođe i registarska oznaka  114. Kad smo već kod estetike, antialgin se mahom neće videti ali se baš lepo složio sa crnom gumom koja ide oko čamca, kao i ostalim bojama na njemu.

Sve u svemu bombonica :)

Šta bi sa lufterima? Ostali na istom mestu?

Evo od mene jedna za useljenje :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju