E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Uspešan uvoz brodića iz Holandije

<< < (13/21) > >>

tangabravo:
E pa Mare dobro došao među ˇ" holanđane" , to štro si ti sada uradio Zole i ja smo obavili pre 8-9god, prvo sam ja iz Roterdama doterao Sailfish pa je onda Zole otišao i poterao meni još jedan i jedan za sebe , samo što sam ja završio psao iz fotrelje, -dogovorio sa prodavcem , poslao po šoferu pare a on je potpisao ugovor - ništa notari samo iz ruke u ruku i ovde mi stiglo na carinu. E tebe zeza osam metara a moji su bili mikraći i Zolov 6,5m . Samo me čudi kako nisi pronašao ništa na botentekoop-u pošto su oni ubedljivo najjači u NL. Uglavnom lepo se vozikaj i uživaj 25648 a0335 hi

dell_mare:

--- Citat: tangabravo  28, 05, 2019, 15:38:55 posle podne ---E pa Mare dobro došao među ˇ" holanđane" , to štro si ti sada uradio Zole i ja smo obavili pre 8-9god, prvo sam ja iz Roterdama doterao Sailfish pa je onda Zole otišao i poterao meni još jedan i jedan za sebe , samo što sam ja završio psao iz fotrelje, -dogovorio sa prodavcem , poslao po šoferu pare a on je potpisao ugovor - ništa notari samo iz ruke u ruku i ovde mi stiglo na carinu. E tebe zeza osam metara a moji su bili mikraći i Zolov 6,5m . Samo me čudi kako nisi pronašao ništa na botentekoop-u pošto su oni ubedljivo najjači u NL. Uglavnom lepo se vozikaj i uživaj 25648 a0335 hi

--- Kraj citata ---

Hvala! Drago mi je da nisam usamljen u ideji. Možda je bilo lakše za jedrilice i pre toliko godina.. za gvožđe su mi se špediteri raspitali šta ide od papira. Inače botentekoop je stvarno dobar al ovakvi brodići ko što sam ja uzeo su zimus bili dosta jeftiniji na marktplaats. Da ne govorim o tome što su Holanđani bili dokoni zimus, skloni cenkanju i popuštanju.

Alexa:

--- Citat: Bakara  13, 05, 2019, 11:19:28 pre podne ---Svaka cast, mnogo lep brod. Koliko vidim i komsije smo, samo preko Dunava tako da cemo se sretati  114
Sad mozemo da osnujemo klub camaca sa krmenom kabinom, ima nas dvojica...!  sajkaca

--- Kraj citata ---

Ja znam cetvoricu, racunajuci tebe i mene  6589

Bakara:
Ja sam mislio ovde u lokalu, jer nas deli mozda 800m razdaljine  jh

Ima nas i vise sa krmenim kabinama na teritoriji Srbije. 6589  Pre desetak dana sam video jedan slican Dell Maretovom, plavi metalni sa belom kabinom i BG registracijom. Ne secam se da li je to neko sa foruma. Uglavnom, covek je napravio krug i prisao blize da se javi. Ako prati forum, sledeci put neka slobodno navrati  114

dell_mare:
Kako se promenila ova klima u kasno proleće i rano leto, kabine su sve potrebnije  no125  Inače, Leteći Holanđanin će uskoro ponovo u akciju. Posle onog nevremena, uz pomoć dva iskusna rečna vuka, uspeo sam da rešim problem sa motorom i paljenjem.  Anlaser se držao na jednom od tri šrafa (nije mogao da startuje). Alternator se držao na jednom šrafu (nije punio akumulator). Problem rešen sa tri-četiri šrafa, spiralnim podloškama, maticama i ispuštanjem po malo goriva na holenderima i odušku na boš pumpi (ako neko zapadne u sličan problem da zna). Zamastili smo se propisno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju