E, ovako treba... > Plovila
Premix Sajka
MiletaStamat:
Svi kažu da je Šajka odlično plovilo, stabilna, plitak gaz, taman kako treba za naše reke i obale. Lično mislim da je za tu dužinu mogla biti šira za pola metra, onda bi konfor bio potaman.
Dzonz:
Lađa je danas zvanično prebačena u radionicu. Sutra počinje šmirglanje, popunjavanje rupa i okrnjenja, i zatim farbanje. Za 14-ak dana trebalo bi da bude kompletno ofarban (spolja i iznutra), trup u crveno, a kabina u belo sa ugrađenom lajsnom i keder gumom. Nakon toga idem da dam mere kako bi mogao da se relativno komotno smestim u toalet, nakon čega kreće razvlačenje kablova, postavljanje izolacije i drvenarija. Kako se šta završi šaljem slike. hvauWJRFKLADSHF
Labud 1258:
samo što više slika upavusi
maverick:
Da li to uopce moze u neki gliserski rezim voznje s tim motorom ili je to za gustanje ok
Dzonz:
Koliko sam razumeo moguće je da izglisira, ali motor mora da bude znatno jači. Imala je jedna Šajka sa 90ks hondom za koju je pisano da je glisirala, mada nisam siguran koliko je realna priča sa ovakvim plovilom (u startu je plastika tanja nego što bi možda trebala da bude za glisiranje). Imam utisak da bi se to sve treslo kao šašavo. Ako uspem da ostvarim sa ovime između 12-15 km/h uzvodno ja sam više nego super.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju