E, ovako treba... > Plovila
Premix Sajka
Labud 1258:
Nikad nisam razumeo kako se upravlja bolje? Da li sa terase ( što mi nije baš blisko ) ili iz sobe gde se gubi deo prostora ?
Dzonz:
Meni će upravljacka konzola biti unutra (ona dva gornja prozora će se namestiti da mogu da se otvore), sa sudoperom i kabinom sa toaletom. Toalet će biti sa maserator pumpom koja će vodu vući iz dunava i vraćati nazad u dunav. Jedino što će biti napolju gde je bio volan će biti plinski frižider i rešo. Ovaj oglas je zastareo ali na njemu se vidi talno kakav raspored ja planiram u kabini.
http://www.berzaplovila.com/index.php?page=item&id=301
Dzonz:
@labud, realno koliko prostora treba u kabini ako služi samo za prespavati, dok većinu vremena privodimo napolju na terasi. Glavna boljka je kad treba da vozis u kabini po suncu... sB0 56568
Labud 1258:
--- Citat: Dzonz 28, 05, 2023, 16:11:08 posle podne ---@labud, realno koliko prostora treba u kabini ako služi samo za prespavati, dok većinu vremena privodimo napolju na terasi. Glavna boljka je kad treba da vozis u kabini po suncu... sB0 56568
--- Kraj citata ---
Ja se slažem , volim i ja da privodim napolju al znaš kako, žena se buni ... tamburanje
Dzonz:
Moja je probala da komentariše ali je na kraju pobedio razum. kazna
Šala mala.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju