E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Drvene lađe
Misha D:
Ono sto je on napravio za poslednjih 20god niko bolje nije napravio od metala kod nas.
U mnogim plovilima njegovih ruku delo sam i bio i plovio.
Da li ti znas boljeg?
Koliko si ti njegovih plovila video direktno a ne na slikama?
zankiki:
Ne znam zašto si i u kom momentu pomislio da imam uopšte ideju ko je kod nas najbolji majstor.
Niti imam znanja za tako nešto, niti sam obišao sve brodove svih majstora da vidim kakvi su, a sve i da posedujem i znanje, i vreme da ih obiđem, ne znam na osnovu kojih to kriterijuma bih nekoga mogao da proglasim najboljim.
Problem je što ni ti to ne možeš, ali ipak se ne libiš da nekog po potrebi proglasiš najboljim i tako dovodiš ljude u zabludu.
A o Miljanu-debilu nema potrebe trošiti reči, sam je o sebi dovoljno rekao.
Misha D:
Lepo je videti da neko sam prizna na ovom forumu da nema dovoljno znanja da nesto komentarise.
A nije lepo lepiti bilo kome preko foruma, sakriven iza kompjutera, etikete debil ili sl.
Imaces priliku, nadam se, da upoznas Miljana.
Ali odosmo u off
zankiki:
Nisam rekao da nemam znanja da nešto komentarišem, nego da kažem koji je majstor najbolji u Srbiji, a tvrdim da to niko i ne može da uradi... Nemoj da menjaš ono što sam rekao, nismo deca.
tangabravo:
Mišo mnogo hvala na interesovanju i pomoći oko broda samo koliko sam mogao da zaključim po položaju kokpita ,- pošto ne vidim jarbol jer mi je fotka malo nejasna - ovo nije ketch a ja hoću isključivo ketch, inače ovako izgleda simpatično , alibih morao da vidim palubum pošto mi treba što veća. Zamolio bih sve koji imaju saznanja o nekom ketch-u od 13-15 m da mu cena ne prelazi €45000 sa plaćenim PDV-om da me obavesti. Hvala unapred
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju