E, ovako treba... > Honda

HONDA 7,5 Pomoc

<< < (13/20) > >>

Perudja:
Probao sam sve ovo što ste ispisali, motor sam upalio bez problema, 10ak verglanja ali ni pod tačkom raznom na leru, znači čim sam ga ubacio u brzinu i dao osrednji gas odmah je kresnuo i naravno okupao me celog  k5 Zatim kada sam ga prebacio u neutralnu radi samo na velikom gasu kako smanjim tako se ugasi..... no125 Do čega li je ?

dunavski:
Pozdrav svima!
Da ne bih otvarao novu temu postavio bih pitanje iskusnima. Daklem, upalim motor krenem i do trecine gasa lepo radi, pri dodavanju gasa pocne da se gusi i nema sanse da dobijem pun gas... Moze li neka pomoc oko ovoga?

Dora:
Nisam čitao redovno.. Ako pali sa pola gasa i radi na preko pola gasa, ima višak goriva, mnogo viška...

--- Citat: Perudja  01, 03, 2019, 19:23:44 posle podne ---Probao sam sve ovo što ste ispisali, motor sam upalio bez problema, 10ak verglanja ali ni pod tačkom raznom na leru, znači čim sam ga ubacio u brzinu i dao osrednji gas odmah je kresnuo i naravno okupao me celog  k5 Zatim kada sam ga prebacio u neutralnu radi samo na velikom gasu kako smanjim tako se ugasi..... no125 Do čega li je ?

--- Kraj citata ---

Perudja:
Poštovani prijatelji, potrebna mi je pomoć.

Juče sam bio na vodu sa svojom hondom 7,5 ks i primetio sam u jednom momentu da ne baca vodu, da umesto vode izlazi dim, zatim povremeno počne da baca vodu sasvim normalno a voda je vrela, nije baš da ne može da se drži ruka ali je zaista vrela. Šta se dešava, šta mi je činiti i šta se zapravo tu dešava ? VELIKO hvala na odgovorima i veliki pozdrav svima!

petar_kozic:
100% je crkao impeler ili ga je nešto zaglavilo. Često se desi da pukne neko peraje impelera koje zaglavi unutra ceo impeler, pa kada malo provrti baci vodu. Svakako ne sme se voziti tako da ti ne izgore dihtunzi. Kod majstora i da se sredi, to nije skupa popravka, potrošni materijal.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju