Nautika opšta... > EKOLOGIJA

Мини хидроелектране - да или не?

<< < (8/10) > >>

zorter:
Mislite vi sta hocete, ali morate priznati dve stvari.....ili vise.....
1. Malo sam vas prodrmao da razmislite o cemu raspravljate na NAUTICKOM forumu.
2. MHE u mnogim slucajevima je dobra zamisao i za graditelja i za stanovnistvo i za drzavu
3. Jedino se Radovan odvazio da kaze da shvata poentu mog posta i da ima vaznih stvari o kojima moze da se prica......ali......"pop kad nije imao sta da radi, on je........"

A sto se tice mog javljanja i pisanja......e, pa, osim mene, vi (cast izuzecima) ste oterali mnoge sa ovog foruma.
Pogledajte malo statistiku i trebalo bi da vam bude mnogo jasnije sto je to tako.

zorter:
@zankiki
Kiki, pogledaj malo od kada sam clan, sta i koliko sam pisao, koje teme sam otvorio a pogledaj malo svoju statistiku.
Uostalom, vas problem. Pisite o cemu hocete, ali bi bar bilo korektno da nebuloze nevezane za nautiku pisete u kafani.
Ko je od svih vas strucan da pise o ekologiji, elektranama i mnogo cemu.
Kafanske price su KAFANSKE a ne za nauticki forum. Vecina vas je lokalnog karaktera. Ne dam moje dvoriste pa i za opste dobro.
Stari clanovi, oterani ovakvim pisanijama, su uvek raspravljali o onome sto zanima nauticare na Savi, Dunavu, Tisi, Moravi......a ne samo kilometar/dva koliko vecina vas i plovi.
Ne razumem sta vas toliko iritira ako govorim istinu, javno? Koga to boli? Koga dotice?
Sad mozete da nastavite da me blatite do mile volje, necu vise komentarisati ovakve postove a za rad dobrih prijatelja koje sam stekao upravo na ovom forumu......na zalost mnogih......NIKAD necu napusiti ovaj forum.
Srecno, mirne vode, bistro svim pravim i istinskim ljubiteljima vode.

zankiki:
U pravu si!  ha ha ha

Kolibri:
Ono sto se desava nama svima ispred nosa a realno nas ugrozava jeste kanalisanje Dunava...

Živa istina, projekat EU, pod akronimom TENT, Trans Europe Network of Transport.
Budzet ogroman, negde sam naleteo na podatak da je samo projektna dokumentacija koštala oko 8milijardi eura.
Nas kači baš u delu koji se odnosi na Dunav, po pitanju plovidbenih dubina, radijusa krivina i čvorišta saobraćaja. Čvorišta su tačke susreta svih vidova transporta u preseku jednog ili više koridora. Inače koridori su iz tog projekta, u Srbiji 10 i 7, 7 je Dunav.
27 lokacija će biti podvrgnuto produbljivanju, i verovatno 3 nove luke.
Ukratko od Dunava prave auto put.

budens72:
Nadam se da to neće ići brzo...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju