Nautika opšta... > EKOLOGIJA

Мини хидроелектране - да или не?

<< < (6/10) > >>

zorter:
Dejo, pročitaj malo unazad.
Možda vi to drukčije zovete, al hebi ga....

zorter:
Da je sreće, novca, mogućnosti, pameti....imali li bi tih malih hidroelektrana na svakom mogućem mestu a vi malo razmislite zašto.
Od mene dovoljno.

Bakara:

--- Citat: zorter  11, 02, 2019, 20:14:48 posle podne ---Ja Bože, na šta je ovaj forum spao.
Nemate drugu temu za prepirke i ubedjivanja....ccccccc kuku
Ovo, čak, nije ni za kafanu.

--- Kraj citata ---
Izvini Zorter, koja je poenta ovog komentara?

vepar:
Moram se donekle sloziti sa Zorterom i drugima... Vec duze vremena na forumu nema nista pametno da se procita. Ajde sto nema pametno, ali nema ni nista vezano sa nautikom... Slikajte reke, pisite o svojim plovidbama, pisite o svojim brodovima, ma bilo sta vezano za nautiku... Bolje da otvorimo novu temu o tome kako cemo da napravimo svoju mapu sa lepim mestima za pristati, sa opisima rukavaca, sa uputstvima kako se gde zavuci, sa marinama i kontakt telefonima... koji program koristiti... a za MHE me zabole bas...

zveki66:

--- Citat: vepar  11, 02, 2019, 23:54:01 posle podne ---Moram se donekle sloziti sa Zorterom i drugima... Vec duze vremena na forumu nema nista pametno da se procita. Ajde sto nema pametno, ali nema ni nista vezano sa nautikom... Slikajte reke, pisite o svojim plovidbama, pisite o svojim brodovima, ma bilo sta vezano za nautiku... Bolje da otvorimo novu temu o tome kako cemo da napravimo svoju mapu sa lepim mestima za pristati, sa opisima rukavaca, sa uputstvima kako se gde zavuci, sa marinama i kontakt telefonima... koji program koristiti... a za MHE me zabole bas...

--- Kraj citata ---
Nije bas tako jednostavno Radovane. Velika greska je ako mislimo da je ovaj problem MHE daleko od nas  i da ne moze imate veze sa nama zato sto plovimo rekama i kanalima. Sutra moze nekom "investitoru" pasti na pamet ako vidi mogucnost za zaradu da iz nekih razloga pregradi...isusi...zatvori neki od kanala, zauzme neke od rukavaca sa nekim objektom itd. itd. E onda cemo se i mi češati tamo gde nas sada ne svrbi.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju